Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb 6 hetes terhes lehetek,...

Kb 6 hetes terhes lehetek, hematoma vagy akár méhen kívüli, mindkettő?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Múlt hét hétfőn kellett volna megjönnie, kedden lett egy nagyon halvány pozítiv tesztem, 2 naponta teszteltem, de újra csak halványak voltak. 1 hétre a "nem várttól" lett végre rendes, erős. Viszont az elmúlt két hétben nagyon fáj, görcsöl a hasam.. Olyan, mint egy erősebb menszeszkor.

Doki ezt írta: "Gravid uterusban 15mm-es endometriumban látható egy 2mm-es kerek echomentes terület felette egy 11*6mm-es folyadék echo."

Azt mondta, hogy olyan pici, hogy nem látni jól. Lehet ez méhen kívüli, de bevérzésem is van. Ma és pénteken kell 1-1 HCG vérvétel, csütörtök kontroll.

Kis erőt szeretnék kapni a kommentekből, tapasztalatokból, hogy van még innen remény. Éreztem, hogy valami nem oké, de nagyon el vagyok kennődve.

2024. jún. 14. 08:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
Amúgy még ne temesd. Nekem mikor halvány lett a tesztem akkor is nagyon alacsony volt a hcgm. Csináltass hétfőn is egyet, abból látni fogod. Lehet szimplán csak később fogant.
2024. jún. 14. 20:05
 22/63 A kérdező kommentje:
Beszéltem dokimmal. Azt mondta, hogy ez eddig jó hír, ebből lehet baba és hogy hétfőn beszélünk az a vérvétel után is, mert sokat fog számítani, hogy van viszonyítási alap, hogy ma mennyi a HCG és hétfőn mennyi lesz. Ugyhogy nyugodjak meg pihenjek és hétfőn beszélünk, de hogy ez eddig nem rossz hír. Tényleg sokáig halvàny volt a tesztem stb. Május 18-án voltunk egyutt lehet akár, hogy rá 5napra fogant és akkor még nagyon nagyon picike..
2024. jún. 14. 20:13
 23/63 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el, és ne másokéhoz hasonlítsd az értékedet, ha később volt az ovud teljesen jó érték ez kb. az 5. hét elején.
2024. jún. 14. 20:15
 24/63 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó érték. Első babámnál mondom nekem is alacsony volt a hcg de pusztán azért mert később fogant. Nekem valami 40-50 volt. Neked meg 520. Úgyhogy az nagyon jó. Plusz ha elkezdesz visszafelé számolni akkor pont ki is jön a nagyon halvány teszt. Mert 10 alatt is mutatja már.
2024. jún. 14. 20:18
 25/63 A kérdező kommentje:
Nagyon-Nagyon szépen köszönöm a megnyugtatásokat! Tényleg érzem, hogy megnyugodtam! Persze még továbbra se dőlök hátra és nem élem bele magam, de úgy érzem mégis van remény, hogy lehet ebből baba! Majd írjatok Ti is, hogy veletek mi a helyzet UH után!!
2024. jún. 14. 20:22
 26/63 anonim ***** válasza:

Most látom, hogy én egy hétfővel előtted járok, bocsi :) Majdnem 6 hetes voltam, amikor nekem 17000 volt a hcg :)

Nekem május 15 volt az ovulációm.

2024. jún. 14. 20:28
 27/63 anonim ***** válasza:
20-as, én kedden megyek 🙈
2024. jún. 14. 20:28
 28/63 anonim ***** válasza:

26-os én ma vagyok kereken 6 hetes, úgyhogy ez most magasnak számít? Nekem május 17-18.án volt az ovu. Május 3 az utolsó mensi. És május 26.án volt az első pozitív teszt de 27.én lett csak egyértelmű. Mikor mész uhra?

27-es na én egy nappal később. Nagyon szurkolok. Majd írj, hogy hohy ment.

Kedves kérdező: minden rendben lesz. Amúgy nekem anyukám azt mondta, hogyha későn van az ovu, akkor tuti fiú lesz, mert ők szeretik az anyjukat ijesztegetni. Nálam bejött :D

2024. jún. 14. 20:44
 29/63 anonim ***** válasza:
28, nem, szerintem ez egy teljesen normális hcg szint ebben a terhességi korban. Nem alacsony, de az átlag tól-ig tartományban benne van. Az ovu szerint számolva 5+5 voltam a vérvételnél. (Nekem 17. napon volt ovu, nem 14.) A 26 és a 27 is én voltam, szóval akkor kedden minden kiderül :D Remélem lesz élő embrió 🙏 Drukkolok neked is. Meg persze a kérdezőnek is, hogy csak a késői ovu legyen a "probléma" gyökere :)
2024. jún. 14. 20:55
 30/63 A kérdező kommentje:
27 kedden, 28 szerdán én meg csütörtökön! Izgi napok! Mindenkinek hajrá és boldog babavárást, írjatok majd!
2024. jún. 14. 21:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!