Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek volt a terhesség során...

Akinek volt a terhesség során hematómája, milyen színű volt? Normális az iszapos szín és állag? Pirossal kezdődött a vérzés, egy nap múlva váltott át.

Figyelt kérdés

okt. 25. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is pirossal kezdődött aztán átváltott nagyon csúnya színűre és sűrűre. Nekem ilyen étcsoki színe volt majd ahogy ürült egyre kevesebb és világosabb barna lett.
okt. 25. 15:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Neked mennyi ideig tartott?
okt. 25. 15:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem az elejétől a 20. hétig mert közben én egy vírust is össze szedtem amitől vérzékeny lettem és még a lepény is mélyen tapadt és ahogy húzódott feljebb a legapróbb hajszálér pattanások is komoly hematómákhoz vezettek.Igaz 35 hétre szültem de egészséges 3 éves kisfiam van.☺️
okt. 26. 08:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem pirossal kezdődött, utána vált iszapos színűre, majd most megint piros. Ez baj lehet?
okt. 26. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem hinném, de ha bármi rossz érzésed van ezzel kapcsolatban inkább beszélj az orvosoddal és kérdezd meg.Vagy egy telefon e-mail.Én sürgősségin is voltam meg időpont nélkül szakrendelésen is mert én is megijedtem.Inkább feleslegesen menj tényleg 3x mint egyszer későn.De ami nem tud egyből kifolyni az ugye elkezd

megalvadni és nekem ez okozta a fura színt.Szurkolok neked! Kitartás!

okt. 27. 07:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia!Hogy vagy? Minden rendben veletek? #1,3,5 voltam.
nov. 1. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!