25 hetes terhes vagyok, este vérezni kezdtem, bejöttem a kórházba, méhnyak rövidül (24 mm),méhszáj zárt, a babóca teljesen jól van odabent, mennyi esélye lehet a koraszülésnek?
Kaptam 4 adag tüdőérlelő injekciót, görcs nincs, méhlepény mélyen tapad.
A válaszokat előre is köszönöm!
Azt, hogy miért itt teszem fel a kérdést kérlek hanyagoljuk, tapasztalatokat szeretnék olvasni.
Hogy neked konkrétan a te helyzetedben mi az esélyed a koraszülésre, a kórházi orvos tudja megmondani. De nagy valószínűséggel ő sem menne bele találgatásba, mert normális orvos nem tesz ilyet.
Reméld a legjobbakat, mást nem tehetsz sajnos!
De hogy saját példát írjak: nekem 24. héttől rövidült a méhnyak, de nekem nem volt soha vérzésem vagy görcsöm, kórházba sem kerültem ezzel, csak szoros kontroll alatt tartott az orvosom. 40. hétben szültem, de sokáig koraszüléstől féltett az orvos.
Akkor a vérzes vélhetően nem a rövidüles miatt van. Elállt amugy?
Ilyenkor ugye "fektetik" az embert. Én is feküdtem, és lelassult a rövidülés. Aztan megállt. Mar irtam ide többször, lehet olvastad is, hogy en 3 havi fekves utan, mikor "nekiindultam" a 9. hónapban, semmi hatasa nem volt. A 40. héten mar lepcsőztem. Vegül még oxira sem indult be!! Császar lett.
Gondolom adnak magnéziumot...
A vérzés szerintem is a mélyen fekvő lepény miatt volt. Nekem a 14. héten múlt el a folyamatos vérzés, akkor kezdett feljebb menni a lepény. Addig sokat pihentem, ettem a magnéziumot.
Ha a méhszáj nem nyílik és nincs görcs, az azért biztató.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!