Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudom megelni a terhessege...

Nem tudom megelni a terhessegem. Ti hogy eltetek meg?

Figyelt kérdés

Az elsot meg ugy ahogy "megeltem" de ott is voltak dolgok amik bearnyekoltak.

A masodiknal mar volt egy gyerek ugyhogy azt sem tudtam rendesen megelni.

Most harmadjara is babat varok, mar a 24.hetben vagyok de olyan mintha meg csak az elejen jarnek. Egyszeruen nem tudom megelni, nem tudok a pillanatban elni es elvezni.

Mindig a jovore gondolok, meg arra hogy milyen teendoim vannak mit kene csinalnom.

Kinek mi segitett, hogy melyebben megelje a terhesseget?

#Megeles
ma 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Nekem az segített hogy a harmadikkal is elmentünk (csak ketten) terhesfotózásra, 3D ultrahangra, minden vizsgálatra jött a férjem, pont mint az elsőnél.
ma 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnél nem volt ilyen gondom, új volt az egész, veszélyeztetett voltam és otthon feküdtem. Volt időm nézni a hasam, ahogy kinyomja a kezét a baba.

A másodiknál tudtam, hogy ez az utolsó és ezért hagytam időt örülni az apró történéseknek is. Most is ugyanígy csináljuk, fantasztikus minden rajz és lopott délután együtt, nem kell extra sem hozzá. Kicsit lelassítottam és a feladatok hadarása helyett a család lett a fontos.

ma 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Sehogy. Az első abszolút nem tervezett volt, konkrétan az első együttlétünkkor készült, még az is kétséges volt, hogy megtartom-e. Aztán kiderült, hogy papám -akivel együtt éltem egész életemben- rákos. A szomszéd szobában élte le az utolsó hónapjait, a szülés előtt 2 nappal volt a temetése. A 2. babánál meg már ott volt a nagy, ezért nem volt időm rá (2,5 év van közöttük).

Plusz tünetem sem volt egyik terhesség alatt sem, úgyhogy még fizikailag sem éreztem át úgy igazán

ma 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem rosszul indult, az elejét végig paráztam. Mire meg fellélegezhettem, úgy elúsztam mindennel, hogy az esélytelenek nyugalmával próbáltam összerakni a lakást, hogy legalább ne 2 festékes vödör között aludjon. Tele voltam stresszel, sok emberben csalódtam, de vele kb. a felétől mindent megdumáltam. Imádtam terhesnek lenni. Az utolsó hetekben meg csak azt mondogattam, nem szülünk még. Nem érek rá, különben is, jó nekünk így, hagyjanak minket békén🤣 Aztán mégis kint van már fél éve. Azt viszont azóta is sajnálom, hogy vége a terhességemnek. Nem is lesz több☹️Meg nem tudom, ha lenne is, azt is így szeretném-e. Ja, rosszullétem nekem se volt. Azt biztos nem sírnám vissza.😁
ma 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a cipőben járok a második terhességemmel. Mostanában annyi dolog van, dolgoztam is elég sokáig (már most nem), a nagyot intézem, vele is vannak problémák, rengeteg eü dolog utolért minket... szóval csak sodródom az árral, 27 hetes vagyok. Mindig azt hiszem, hogy bizonyos helyeken elférek, de a hasamtól már nem, és ez meglep :D. Talán jövő héttől visszatérünk a régi kerékvágásba (ovi), én pedig tudok egy kicsit befelé fordulni, készülni.
ma 22:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!