Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak reggeli rosszullét?

Csak reggeli rosszullét?

Figyelt kérdés
Másnak is van csak reggeli rosszulléte, ami a délelőtt folyamán megszűnik és délutánra olyan, mintha semmi nem lett volna reggel, teljesen tünetmentes lesz?

tegnapelőtt 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. Annyi,hogy ha hánytam, akkor az megpecsételi az egész napom. Végig olyan erőtlennek érzem magam...
tegnapelőtt 16:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Én hányásig nem jutok szerencsére, csak reggeltől kb. 10 óráig émelygek erősen, majd egyszercsak abbamarad és lesz újra étvágyam és estig eszek is mert folyton üresnek érzem a gyomrom.
tegnapelőtt 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Az még akkor a jobbik eset. Lehet, hogy teljesen elmúlik majd. Én 36 hetesen nap mint nap ezzel küzdök. Ha eddig nem múlt el, akkor nem is fog. Ezt még ki kell bírni.
tegnapelőtt 18:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy neked ilyen szenvedős. Kitartást a maradék időben! Hátha azért enyhül neked is.
tegnapelőtt 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:
6. hónapig hánytam minden reggel, szó szerint ahogy kikeltem az ágyból rohantam a wc-re (jó cukros teát odakészítettem este magamnak, mert azt volt a legjobb kihányni :D ) de onnantól, egész nap teljesen jól voltam.
tegnapelőtt 18:59
 6/7 A kérdező kommentje:

Szuper lenne, ha megúsznám én is ennyivel, és maradna a klasszikus reggeli rosszullét.

Ez a cukros tea ötletes 😀

tegnapelőtt 19:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem pont fordítva, esti/délutáni rosszullétekkel, hányással kezdődött, aztán egyszercsak napi kettő lett belőle, reggel meg este...
tegnapelőtt 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!