Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetes terhes vagyok, este...

25 hetes terhes vagyok, este vérezni kezdtem, bejöttem a kórházba, méhnyak rövidül (24 mm),méhszáj zárt, a babóca teljesen jól van odabent, mennyi esélye lehet a koraszülésnek?

Figyelt kérdés

Kaptam 4 adag tüdőérlelő injekciót, görcs nincs, méhlepény mélyen tapad.

A válaszokat előre is köszönöm!

Azt, hogy miért itt teszem fel a kérdést kérlek hanyagoljuk, tapasztalatokat szeretnék olvasni.

dec. 9. 20:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Szerencsére nem görcsölök!

Szeretném még ha bent maradna egy jó pár hétig a babóca!

dec. 10. 09:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gondolom kórházba vagy. Nem lehet tudni, találgatás lenne, bízni kell. Sok kitartást! Jóra gondolni. Nekem az elsőnél egy gyulladás miatt elkezdett nyílni a méhszáj, egy random vizsgálatnál derült ki, nem volt tünete. Végül totál más miatt, de 35. héten született. A másodiknál alapból kinyílt külső méhszájat írtak, itt pihenni sem tudtam sajnos, 40+3-ra jött. Rövidülés nem volt nekem, progeszteront szokták rá. Kitartást, nagyon sokat pihenj, meg reméljük megfigyelnek jó ideig most azért.
dec. 10. 13:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!