Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes terhes vagyok és...

24 hetes terhes vagyok és gyakran befeszül,bekeményedik a hasam,ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok gyakran tapasztalom,hogy bekeményedik a hasam,néha még gorcsölget is,van olyan is amikor szinte érzem hogy a babám oda húzódik és kemenykedik a has,valamint az ágyon megforduláskor vagy felüléskor húzódik,kellemetlen érzés jelentkezik

Van olyan eset is hogy úgy érzem nagyon kell pisilnem aztán kimegyek szinte már fáj annyira kell és alig van valami😅

Aztán úgy érzem pisi utan mintha kiment volna 3 liter és lenne ott egy nagy űr ez is kellemetlen de aztán elmúlik néhány perc múlva

Már vagy 2 napja ezen parázok,biztos kicsit túl is hajtottam magam a készülődésse igyekszem sokat pihenni

Valakinél fordult már ilyen elő?

dec. 25. 08:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló. Ez normális. A baba furán helyezkedik. Illetve kicsit többet kell pihenni :)

Nekem akkor keményedik, mikor elfáradok. A vizeletgond nálam is hasonló, a kisfiam soha nem bántotta a hólyagom, a kislányom meg párnának használja aztan nem tudom mit csinál vele, de ugyan azt érzem, mint te.

Boldog babavárást és ne aggódj :) Ha nem hosszútávú fájdalmad vagy vérzésed van akkor nincs gond :)

dec. 25. 08:37
 2/3 anonim ***** válasza:
A keményedésre érdemes emelt magnéziumot szedni amúgy. Ha eddig nem/keveset szedtél akkor növeld az adagot. De alapvetően nem jelent problémát.
dec. 25. 08:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod megnyugtattál🙏🏼🥰♥️

Nem dehogy semmi ilyesmi nincs hogy vér vagy hosszan tartó görcs

Csak leginkább az a zavaró ha kicsit tempósabban megyek vagy hirtelen mozdulok,fordulok az ágyon akkor olyan az állásban mintha izomlázam lenne nem is görcsnek mondhatni csak olyan feszítő érzés

Köszönöm szépen neked is boldog babavárást és áldott ünnepet ❄️♥️

dec. 25. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!