Dr. Marte-Rivera Juan. szakorvoshoz fogok valószínűleg kerülni ultrahang vizsgálatra. Első terhességem, megpróbálkozom magán helyett,az Örs vezér téri rendelővel. Nagyon félek,esetleg tapasztalat bárkinél?Mennyire emberi,normális?:)
Figyelt kérdés
dec. 11. 10:00
1/6 anonim válasza:
Tulajdonképpen nem értem a kérdésedet, miért kellene félni egy orvostól? Vagy gondolod, nem is orvos, csak annak mondja magát?
2/6 anonim válasza:
Par eve meg Bekes megyeben rendelt. Normalis, korrekt. Felsz tole, vagy mi a baj?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem az orvostól félek...hanem ahogy állnak az emberhez állami szinten. Tudom vannak kivételek.Az utóbbi időben sok magánrendelésen voltam. Mivel első terhesség nyilván aggódik az ember kihez kerül,mennyire támogatják. Egyébként nem vagyok félős:) Köszönöm a válaszokat,így jobb:)
dec. 11. 14:01
4/6 anonim válasza:
Nekem csak jó tapasztalatom van az Örs rendelővel. Mind a 3 terhességemet ott gondozták, pont az általad említett doki állapította meg az első terhességemnél a méhenkívülit... nagyon kedves, nagyon megértő volt. Mindent szakszerűen elmondott.
De az egész gondozás, a nővérek a gondozóban, a laborban, nekem mind mind pozitív élmény volt.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Gondolom elmondd majd mindent hogyan tovább.Uzsoki helyett ajanlottak nekem a rendelőt.
dec. 11. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!