Valószínűleg indítani fogják majd ballonnal vagy pedig zselével. Aztán ha kellőképpen kitágult akkor oxitocint kap, illetve burokrepesztés is lehet. De mindent el fognak mondani, kérdezzetek majd rá.
szept. 17. 11:48
2/17 anonim válasza:
Mitől féltek? Hogy orvosi felügyelet alatt lesz és figyelik majd, hogy ne legyen problema? Amúgy arra szamithattok, hogy naponta, esetleg naponta többször lesz nst, és valószínűleg indítják majd q szülést
szept. 17. 11:49
3/17 A kérdező kommentje:
Mi az a burokrepesztés, és az Nst?
szept. 17. 11:51
4/17 anonim válasza:
Ha a feleséged valóban 13.-ra volt kiirva, tisztában lennél vele mi az az NST, mert már jó párszor része lett volna benne
szept. 17. 11:56
5/17 anonim válasza:
Gyorsan intézzetek császárt, sokkal humánusabb, könnyebb, mint indítgatással, ballonnal meg ilyenekkel szenvedni. Feleségemnek mindhárom szülése befizetett császár volt, csak jókat tudunk mondani róla.
szept. 17. 11:58
6/17 anonim válasza:
5-os, hogyan akarsz megis csaszart intezni ilyenkor mar? Ez nem igy megy. Es egyebkent se akar mindenki mutetet 🤷♀️
Azert a felesegedet megkerdeznem arrol szivesen, hogy mennyire is volt szar csaszar utan. Te lehet jokat tudsz rola mondani, de nem te elted at.
szept. 17. 12:36
7/17 anonim válasza:
Hát én hamarabb levágnám egy ujjam, minthogy császározzanak....egyáltalán nem jó elmény, főleg a felépülés belőle. Aki ezért fizet, az is egy csodabogár.
szept. 17. 13:36
8/17 anonim válasza:
Nem kell félni.
szept. 17. 13:50
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen a válaszokat mindenkinek!
A kérdést nem azért tettem fel,hogy veszekedés legyen miatta itt az éterben!
szept. 17. 16:22
10/17 anonim válasza:
Ha befekszik, megfigyelés alatt lesz, nem kell félni. Vagy megindul, vagy indítják.
5ös, nekem meg 2 indításom volt, soha nem cserélném császárra. 3 óra alatt megvolt mind a 2 gyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!