Kinek volt már ilyennel tapasztalata?
A nejemnek 13ra volt a dátum szülésre.De a baba nem jött.a
A doktornő azt mondta 2 hét még belefér amelyből az első hetet otthon töltheti de a másodikat már a kórházban kell a nejemnek lenni.
Őszintén nagyon félünk tőle mindketten.
Ha bent fogják mire kell számítani?
Köszönjük szépen a válaszokat!
Az indítás hogy történt?
Hormonálisan vagy fizikailag?
1es vagyok
Engem is indítottak ballonnal, majd oxival de nem tágultam és császár lett. Nekem utána semmi bajom nem volt. Ugyanúgy mászkáltam meg minden. Fájni csak addig fájt míg felegyenesedtem de az sem volt vészes egyáltalán. A lényeg, hogy minél többet kell mozogni.
Én nem voltam nyafogó, nem tágultam így császároztak... a legtávolabbi szobába raktak, mozogtam eleget, valóban mozgásnál jobb volt a dolog, el se hagytam magam, de a hegem begyulladt, arra antibiotikum jött amitől meg a gyomrom készült ki. Nekem nagyon vacak vilt a császár utáni felépülés, ismerőseim között többen voltak császárosok, egyik sem programozott.... volt akinek szintén kemény menet volt utána hetekig, volt akinek egy hét után semmi baja nem volt és volt akinek első felállás után már nem fájt többet....ő volt a szerencsésebb. Van pár ismerösöm aki császár után normál úton tudott szülni, ők is aztondták inkább a normál, mint a császár. Szerintem ez nagyon egyéni, hogy ki hogyan viseli, az se mindegy mennyire fekszik henteskéz alatt, meg az se, hogy mekkorát vágnak.
Akárhogy is van, a császár veszélyesebb és nagy műtét. A lényeg, hogy a végén a baba és az anya is jól legyenek. Kár is ezen vitázni.
Nekem csupán annyi a véleményem, hogy a császár nem egy kényelmi funkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!