Kérlek valaki segítsen a tapasztalatával 5hetes vagyok ,hajszál tényleg egy fél hajszalnyi vercsik volt a papíron ,egy nagyobb adag rózsaszínes fehér folyassal Valakinek tapasztalat??
Sajnálom hogy valakinek undin hangzik, de jelenleg harmadik babám várom bár még nagyon pici (5+4) dokinál meg nem voltam majd jövő szerdán megyek (első kettővel rohantam most már szivhangot és mindent egyszerre szeretnék intézni)
Szóval most pár órája el kellett mennem intézni a nagy dolgom ,ami nem is sikerült teljesen és erolkodtem sajnos és akkor láttam ,hogy a papíron a fehér folyásban van egy icipici vercsik és ilyen rózsaszínes,mindig megvizsgalom közelről csak azért vettem észre ,elég sűrű fehér folyasom van néha néha még teljesen száraz vagyok
Azóta se ismétlődött de nagyon megijedtem , ma itt nincs nőgyógyász csak minden szerdán ,kérlek mondjon valaki valamit ,mi lehetett?? Mivel van két lányom így nem igen rohannèk és nem is tudok rohanni a kórházba
Kisebb lányommal volt is kis rózsaszín folyasom de akkor folyamatosan ,akkor nem volt probléma vagyis utólag kiderült hogy hematoma volt valószínűleg de mikor a doki látta már nem volt maszatolasom mikor elmentem a maszatolassal semmi bajt nem talált 2 hét múlva látta csak e hematomat de azt is a baba alatt és 2-3 hét alatt eltűnt
Köszönöm ha valaki tud segíteni
És kérlek ne csak azok írjanak akik azt mondják ,hogy azonnal fussak kórházba mert most sajnos nem tehetem meg,és mint írtam már semmi nincs,minden normális
Én barnáztam a kisfiammal 2 napig, de én akkor rohantam be a kórházba, mert ő az első gyerekem, és nagyon megijedtem.Nem volt semmi gond hálisten,nem láttak hematomat se semmit, úgyh azt a mai napig nem tudom miért volt.
Aztán a 2.terhességemnél már másabb volt, ott a bugyimon volt egy szintén hajszálvékony vércsík, de csak reggel. Aztán másnap reggel megint. Utána elkezdődött a barnázás. Nem mentem be a kórházba, mert 2 napra rá volt időpontom nőgyógyászhoz.
Sajnos elvetéltem, de akkor hiába is mentem volna be, mert csak egy szabálytalan konturú petezsákom volt :( kaptam ugyan rá progit, hogy hátha segít valamit, de sajnos elment.
Ezzel nem azt mondom, hogy neked is elfog menni, hanem hogy nem lehet tudni, hogy komoly gond van-e, vagy nincs.
Sajnálom, hogy félrekezeltek titeket :( Remélem nem lett semmi más baj belőle a pánikbetegségeden kívül.
És igen, itt sajnos elég sok a hivatásos hisztérika, azért gondolhatod a válaszokból, hogy kb már a szülészeti osztályon kéne verned az asztalt, hogy azonnal írjanak fel progeszteront :/ Akinek van egy kis józan esze, az általában maga az ördög, akit nem érdekel a saját gyereke. Kis túlzással, de én is sok kérdésnél ezt látom :)
#5 . Köszönöm , szerencsére egy utolsó pillanatban 36.heten indított szülés lett a vége egy 3400gramm 52cm csodával,az volt a mazlim hogy kedd éjjel egy percet nem aludtam mert vakaroztam (ez égő viszkető bőrrel jár mert ugye konkrétan mérgezés) aznap reggel voltam az utolsó 36 hetes majfunkcios vervetelen , szerdán lementem nőgyógyászhoz mert mondom ez nagyon nem oké már ,pont megjött a vérvétel eredménye,uh szerencsére rendben volt ,de egy majdnem 300as majfunkcios valamit produkáltam,nem tudom mennyi a normális de kb az egytizede az én értékemnek ,azonnal beutalt kórházba ,ahol csináltam egy kisebb felfordulást mert majdnem császár lett (mert mint utólag utánna neztem és mondták is ez halálos lehet a kicsire )
Sajnos kiujulhat 50-50 % elsővel nem volt,masodikkal igen hát meglátjuk,de már minden apró jelet ismerek ha mégis lenne nem hagyom magam lerázni mert van rá kezelés és gyógyszer egyébként
Azóta az epeholyagom kivettèk
De a pici egy kicsi sárgaságon kívül makk egészséges lett annyi hogy egy napot rahuztunk a bent maradására ,hétfőn már betolti a 3.evet a nagy meg már elmúlt 6
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!