Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérlek valaki segítsen a...

Kérlek valaki segítsen a tapasztalatával 5hetes vagyok ,hajszál tényleg egy fél hajszalnyi vercsik volt a papíron ,egy nagyobb adag rózsaszínes fehér folyassal Valakinek tapasztalat??

Figyelt kérdés

Sajnálom hogy valakinek undin hangzik, de jelenleg harmadik babám várom bár még nagyon pici (5+4) dokinál meg nem voltam majd jövő szerdán megyek (első kettővel rohantam most már szivhangot és mindent egyszerre szeretnék intézni)

Szóval most pár órája el kellett mennem intézni a nagy dolgom ,ami nem is sikerült teljesen és erolkodtem sajnos és akkor láttam ,hogy a papíron a fehér folyásban van egy icipici vercsik és ilyen rózsaszínes,mindig megvizsgalom közelről csak azért vettem észre ,elég sűrű fehér folyasom van néha néha még teljesen száraz vagyok

Azóta se ismétlődött de nagyon megijedtem , ma itt nincs nőgyógyász csak minden szerdán ,kérlek mondjon valaki valamit ,mi lehetett?? Mivel van két lányom így nem igen rohannèk és nem is tudok rohanni a kórházba

Kisebb lányommal volt is kis rózsaszín folyasom de akkor folyamatosan ,akkor nem volt probléma vagyis utólag kiderült hogy hematoma volt valószínűleg de mikor a doki látta már nem volt maszatolasom mikor elmentem a maszatolassal semmi bajt nem talált 2 hét múlva látta csak e hematomat de azt is a baba alatt és 2-3 hét alatt eltűnt

Köszönöm ha valaki tud segíteni

És kérlek ne csak azok írjanak akik azt mondják ,hogy azonnal fussak kórházba mert most sajnos nem tehetem meg,és mint írtam már semmi nincs,minden normális

nov. 28. 16:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Örülök hogy minden ok. :) 🤞🥰

4+1 en

dec. 14. 10:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Komolyan vérzésnek nevezünk egy hajszálvékony piros valamit? Nem volt egy vérzése sem hála istennek, nem hogy "több". Ne keressünk már ott is problémát, ahol nincs. Boldog babavárást.
dec. 14. 11:13
 13/13 A kérdező kommentje:
12-es,elirasi hiba,sietve írtam ,semmi csík nem volt többször,tudom mi egy vérzés a kisebb lányommal volt , hematoma okozta..nem hülye vagyok csak kapkodtam , de nem értem miért szokás belekötni egy szóba ,végül is az is vér volt..
dec. 14. 17:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!