13 hetes vagyok, szinte minden nap hasmenésem/híg székletem van, ez a hormonoktol lehet?
Sziasztok. Elnezest a kényes kerdesert, de hatha van valakinek ebben tapasztalata.
3. babám, 13 hetes vagyok es kb 1-2 hete fellazult a székletem, naponta többször is megyek. Van, hogy normális, de van, amikor sokkal higabb (de nem ez a Vizes hasmenés kategória), es annyira erős az inger, hogy azonnal szaladnom kell a mosdóba. Mintha nem emesztenék megfelelően es csak atszaladna rajtam a kaja. Néha görcsöl is a hasam/beleim, de az nem vészes. Nem hinném, hogy vírusfertőzés lenne, mert vannak napok, amikor minden oke, de már nagyon zavaro. :(
Sokszor a magnézium a ludas, ha szedsz, vagy csökkentsd, vagy válts másikra. Egyébként nekem első terhességnél végig híg volt, nem volt szorulásom sem.
Most másodikkal is hasonló a szitu, 29-31 hétig napi többször voltam wc-n ami engem is meglepett, de ennyi. van egy két nap mikor nincs, aztán meg napokig jön az áldás. A hormonok is odatesznek az emésztés is változik. Nekem nem jutott eszembe, hogy bajt jelezne :D
Szerintem örüljünk, hogy nem szorulást fogtunk ki... azért az kellemetlenebb, mint egy kis vizipisztolyozás XD
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!