Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes vagyok, szinte...

13 hetes vagyok, szinte minden nap hasmenésem/híg székletem van, ez a hormonoktol lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Elnezest a kényes kerdesert, de hatha van valakinek ebben tapasztalata.

3. babám, 13 hetes vagyok es kb 1-2 hete fellazult a székletem, naponta többször is megyek. Van, hogy normális, de van, amikor sokkal higabb (de nem ez a Vizes hasmenés kategória), es annyira erős az inger, hogy azonnal szaladnom kell a mosdóba. Mintha nem emesztenék megfelelően es csak atszaladna rajtam a kaja. Néha görcsöl is a hasam/beleim, de az nem vészes. Nem hinném, hogy vírusfertőzés lenne, mert vannak napok, amikor minden oke, de már nagyon zavaro. :(

ma 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy túl sok a magnézium?
ma 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Az egész terhességemet végigf.stam. Védőnő szerint ilyen nincs, hát nálam volt. Pedig akkor csak napi 1 szem magnéziumot szedtem.
ma 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Sokszor a magnézium a ludas, ha szedsz, vagy csökkentsd, vagy válts másikra. Egyébként nekem első terhességnél végig híg volt, nem volt szorulásom sem.

Most másodikkal is hasonló a szitu, 29-31 hétig napi többször voltam wc-n ami engem is meglepett, de ennyi. van egy két nap mikor nincs, aztán meg napokig jön az áldás. A hormonok is odatesznek az emésztés is változik. Nekem nem jutott eszembe, hogy bajt jelezne :D

Szerintem örüljünk, hogy nem szorulást fogtunk ki... azért az kellemetlenebb, mint egy kis vizipisztolyozás XD

31hkm

ma 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Jellemzőek az ilyen bizarr hatásai a terhessegnek. Ezen nem aggódnék. Az egyik ismerősöm valamiért végigköpködte a terhességét, mert több lett a nyála..ahogy megszült pár hét elmúlt. Az egyszerű menszesz is járhat székrekedéssel vagy lágyabb széklettel, a terhesség pedig ennél sokkal nagyobb hormonlöket. Emellett pedig ahogy irjak a magnézium is rásegíthet.
ma 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy ismerősöm, aki amint terhes lett hasmenése lett, ami egészen szülésig tartott. Nem tudták ez mi okozza nála, két gyerek van, mindkettő alatt hasmenése volt.
ma 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!