Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes vagyok, szinte...

13 hetes vagyok, szinte minden nap hasmenésem/híg székletem van, ez a hormonoktol lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Elnezest a kényes kerdesert, de hatha van valakinek ebben tapasztalata.

3. babám, 13 hetes vagyok es kb 1-2 hete fellazult a székletem, naponta többször is megyek. Van, hogy normális, de van, amikor sokkal higabb (de nem ez a Vizes hasmenés kategória), es annyira erős az inger, hogy azonnal szaladnom kell a mosdóba. Mintha nem emesztenék megfelelően es csak atszaladna rajtam a kaja. Néha görcsöl is a hasam/beleim, de az nem vészes. Nem hinném, hogy vírusfertőzés lenne, mert vannak napok, amikor minden oke, de már nagyon zavaro. :(

febr. 1. 16:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A legjobb a magnézium-biszglicinat. Én a GAl-t szedem belőle, az nem okoz hasmenést.
febr. 2. 08:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha ügyeleten orvos javasolta akkor inkább szedd. Valószínű nem véletlenül írt elő ennyit.
febr. 2. 09:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Semmi különösebb oka nem volt. Kérdezte, mennyit szedek, mondtam h még semennyit, az volt a valasz, hogy na akkor itt az ideje. Ennyi
febr. 2. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!