Belélegezhettem toxoplazma vírust vagy lisztériát? 13 hetes vagyok.
Egy pici spajzban selejteztem rohadt, mosatlan paradicsomokat, amik büdösek voltak és háztájékiak. Egy jó ideig válogattam őket.
Be is lehet szívni a bennük lévő kórokozókat?
Ha ilyen aggódós vagy, akkor miért nincs nálad mindig maszk?
De mondom: baktériumok mindenütt vannak, alapvetően a szervezeted védekezik ellenük. Csak ne legyen túl sok, vagy túl rossz fajta.
A gyereked, mikor majd mászik, naponta fogja lapátolni a szájába. Azzal mit csinálsz majd? Beleőrülsz?
Sokszor van a táskámban, pont ezért. Ha gyógyszertárba megyek felveszem pl vagy ha éppen a boltban azt ecsetelgetik a hátam mögött, hogy x ideje hánynak, megy a hasuk, lázuk van stb. akkor is, de egy paradicsom selejtezésnél meg nem fordulna a fejemben csak most olvastam, hogy talán ígyis alkaphatunk kórokozókat elvileg.
Van már egy nagytesó itthon. Nem fertőtlenítettem betegesen csak a cumisüvegeit gőzöltem. Ha pl elgurult a játéka a cipőkhöz akkor lemostam és ennyi. Most meg úgyis ovis, szóval csak azt nem fogja hazahozni, ami nem létezik.
Igen, belélegezhetted. A magzat végérvényesen károsodott.
Sőt, ami még nagyobb baj, az az, hogy a gyerek az intelligenciáját az anyától örökli.
Ha megszülted, kérlek hagyd a kórházban. Hátha nevelőszülők mellett kicsit tud fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!