Belélegezhettem toxoplazma vírust vagy lisztériát? 13 hetes vagyok.
Egy pici spajzban selejteztem rohadt, mosatlan paradicsomokat, amik büdösek voltak és háztájékiak. Egy jó ideig válogattam őket.
Be is lehet szívni a bennük lévő kórokozókat?
Neeeee 🙈🙈🙈
Akkor most folytatódik a döglött madár és kutya kaka kamu sorozat? 🤣🤣🤣
Olvassatok már vissza, ha már pattogni tudtok. Én nem értem mit kell itt flegmázni? Ha nem tudsz értelmes választ írni, akkor inkább maradj kussban!
Eszem ágába nem jutott ez először is... Csak olvastam valahol, hogy talán a lisztéria, ami így is terjedhet. Nem a gyakorin olvastam, hanem cikkben talán. Onnan jutott eszembe.
3 szakmám van, ebből pénzügy-számviteles egyetemi diplomát adott az egyik. Attól, mert különböző területekről felvetődik bennem 1-1 kérdés attól még nem tartom indokoltnak, hogy az összes tudományágat beseggeljem.
Egyébként meg 2023 van és a mai napig nyilvánítanak 3 évente egészségesnek, majd egészségtelennek 1-1 ételt (pl tojás, szója, kókuszolaj). Még azok sem biztosak a "dolgukban", akik ezzel foglalkoznak. Egyébként meg nem én találtam ki ezt a belélegzős dolgot, de látom te sem olvasol vissza, valamilyen cikkben olvastam, de sem erőm sem időm nincs "edukálni" magam jelen pillanatból e területen, nem fogok kutatómunkát végezni 6 db rohadt paradicsom miatt...
Ja, akkor, ha egy orvos nem vágja a gazdasági modelleket, de gyógyítani jól tud, akkor adja vissza a diplomáját?
Jaj, hagyjuk már ezt a bárki végezhet egyetemet. Te sem "edukálod" magad eléggé. Most vitték le a ponthatárokat idén, de azt sem mindenhol. Még bekerülni is nehéz a normálisabb szakokra. Mégis kinek érzed te magad, hogy leminősíts engem? Egy ismeretlen tahó vagy, aki csak kritizál, de nem érvel semmit. Azt hiszed ismersz, mert kiírtam egy kérdést? (Ami még mindig egy olvasott cikk alapján fogalmazódott meg bennem, nem én találtam ki.) Pf. Nézzél már magadba!
Elkerülte egy részlet a figyelmed: több ismeretlen tahó vagyunk.😅 Ugyanis többünktől kapod itt sorra azt a választ, hogy khm... gond van veled.
Tudod, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hül.e...
Na látod, pont erről beszélek.
Amúgy még most sem ért el az agyadig, hogy részemről ez egy kérdés és nem egy állítás, ugye? Megkérdőjeleztem egy forrást, ennyi. Nem bepánikolva fekszem, összekuporodva az asztal alatt, csak érdekelt a válasz, hátha valaki hallott erről valamit. Ennyi.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy azok közül akik elolvasták a kérdést voltak lehet pl akár csak 4-en, akiknek megfordult a fejében, hogy lehetséges, hogy beszívhatjuk a baktériumot, de szerinted ki fog mellettem kiállni? Aki nem a saját fusztrációját akarja itt levezetni a kérdezőkön, az nyugisan foglalkozik tovább a saját dolgaival. Ilyenek a magyar emberek, egymást támadni sokkal könnyebb, kiállni úgysem fog mellettem az sem, aki nem úgy gondolkodik, mint Ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!