Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Belélegezhettem toxoplazma...

Belélegezhettem toxoplazma vírust vagy lisztériát? 13 hetes vagyok.

Figyelt kérdés

Egy pici spajzban selejteztem rohadt, mosatlan paradicsomokat, amik büdösek voltak és háztájékiak. Egy jó ideig válogattam őket.

Be is lehet szívni a bennük lévő kórokozókat?

#toxoplazma #lisztéria #Rohadt zöldség
2023. szept. 4. 14:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, megkaptad a normális válaszokat.

Innen kezdve nincsen alapod gyalázni a válaszolókat, és amúgy igen buta cselekedet.

Magyarázzam el, hogy miért, vagy magadtól is tudod?

2023. szept. 6. 09:42
 22/27 A kérdező kommentje:

Értem. Akkor a hagyjam majd a gyereket kórházban, ha megszültem nálad normális válasznak számít. Vagy az, hogy leostobáznak. Hm.

Kaptam kb 5 normális, nem lealacsonyító választ. Azoknak köszönöm.

"Innen kezdve nincsen alapod gyalázni a válaszolókat..." - Ez most komoly?😆 Magyarul, hagyjam az életben, hogy megalázzanak, üssenek, verjenek, a gyerekeimet a szájukra vegyék? Hagyjak mindent, mert valakinek más a véleménye, mint nekem és ezt gusztustalan hangnemben közli? Lehet valaki megtorpan, ha alázzák, de az az ember nagyon nem én vagyok.

2023. szept. 6. 09:47
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudod, hogy ez miért nem jó ötlet, akkor sajnos buta vagy, akkor pedig I.J.

Amúgy itt NEKED kellene rendet tartani, ez a te kérdésed. Amit most csinálsz, az nem az, hanem egy hisztis tombolás. Nem értelmes emberre vall.

2023. szept. 6. 10:05
 24/27 A kérdező kommentje:

Milyen rendet rakni? Akik normális választ adtak azoknak megköszöntem. Aki meg bunkó volt azzal szemben meg kiálltam magamért. Ahhoz hogy mindenki értse miért tettem fel a kérdést leírtam a magyarázatot, amit nem kellett volna, mert ennyit sem érdemel 1-2 ember, hogy magyarázkodjak. Részemről rend van.

Kérlek, írd már le, hogy szerinted mi lett volna a rendtétel? De ne a "szerintem nem kell elmagyaráznom" stílusban. Írd le légyszi milyen válaszokat "vártál" a nevemben, hogy kellő képpen kiegyensúlyozott legyen a kérdésem alatti légkör.🙂 Mondatról mondatra, "instrukcióról instrukcióra" kérném a javaslatod! Tényleg érdekel.

2023. szept. 6. 10:13
 25/27 anonim ***** válasza:
84%

Ez a te kérdésed.

Ha azt szeretnéd, hogy a normális emberek itt maradjanak, akkor neked is normálisan kell viselkedni.

Ez azt is jelenti, hogy NEM ÁLLSZ LE veszekedni a trollokkal.

Mondom: nem.

Egyáltalán nem.

Nem, nem is "véded meg" magad: mert abból is veszekedés lesz.

Esetleg egy(EGY!) normális(!) nem veszekedős megjegyzésben reagálhatsz a rossz válaszokra, de NEM mindegyikre külön és azonnal!

Annyira nem fontosak.

Inkább jelentsd ezeket.

A normális válaszokat pedig MAGADTÓL is megköszöntetted volna, nem csak ösztökélésre.

Ha nem így viselkedsz, ha alapvetően a hiszti a fő megnyilvánulásod, és a rossz válaszokkal sokkal többet foglalkozol, mint a jókkal - akkor a normális emberek szépen itt hagyják ezt a kérdést, és maradnak a trollok, akiket ez nem zavar, sőt: ezt élvezik.

Na, akkor tőlük fogod kapni a további válaszokat. Biztos nagyon hasznosak lesznek.

Ezt szeretnéd?

2023. szept. 6. 11:08
 26/27 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszönöm szépen, hogy ezt így leírtad. Jó dolgokat írtál. Már mondták nekem, hogy "túl nagy az igazságérzetem", ezért sajnos igen, egyes esetekben jobban koncentrálok a negatívumokra. (Egyébként tenyleg mindig megköszönöm a válaszokat, de most fennakadtam a rosszon, ami nem volt korrekt.) A vérmérsékletem, ha támadnak sajnos legtöbb esetben nem engedi, hogy ne reagáljak rá, de ettől függetlenül irigylem és tisztelem azt, aki képes nyugodtan legyinteni és továbbállni. Az építő jellegű kritikát sosem fogom fel támadásnak, csak, ha valaki olyan amilyen (lsd korábbi kommentek). Persze nem minden esetben, azért van egy középút és mindig ki kell állnia az embernek magáért, a szeretteiért, de nyilván ennek azért sokféle szélsőséges módja lehet. Azért fejben tartom amiket írtál és legyél arra büszke, hogy nem húzod fel magad a trollokon!😊
2023. szept. 6. 11:18
 27/27 anonim ***** válasza:
50%

Köszönöm, néha tényleg nehéz.

Örülök, ha legalább néha pozitív dolog jön ki belőle :-)

2023. szept. 6. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!