Mennyi az esèly egy ùjabb császárra ha az első terhessèg sürgőssègi császárral fejeződött be? Az oka fàjásgyengesèg volt,ès nem tágultam semmit. Viszont erőltetik a VBAC-ot.. Èn nem tudom milyen a vajùdási fájdalom

Első sos császár lett, szintén fájásgyengeség miatt.
A második természetes szülés.
Ha újra szülnék, ami kizárt, természetesen tenném. 1000x könnxebb volt a felépülés. Igaz, ott meg a vajudás a pokoli, de az nem tart hetekig.

Nekem az elsö szintén igy lett császár, a második nagyobb nehézségek nélkül természetesen meglett.
Ha választhatnék, a természetes szülést választanám, ezerszer jobb

Igen,ezèrt hajlok a termèszetes szülès felè mert a mai napig nem felejtettem el a csàszàr utáni felèpülèst pedig már 8 ève.
Csak remènykedem beindul termèszetesen
Bàr már vannak enyhe mensiszerű fàjdalmak meg nèha a derekamba nyilalò fàjdalom de ez tudom mèg semmi a vajùdàshoz :)
1.vàlaszolò...nem hiszem,hogy csak alkati kèrdès...
Magas vagyok szèles csìpővel szòval alkatilag semmi nincs ami megakadályoznà a sima szülèst..ha keskeny medencèm lenne megèrtenèm ezt de semmi ok nincs rà
Nem tudom ez mitől van ha a nő nem tágul

Haladj azon az úton, amit javasolnak Neked, és lesz, ahogy lesz. Mást úgysem tudsz nagyon csinálni...
Én a 2. császárban tudok pozitív történettel szolgálni, hogy tudd; császár és császár között is van különbség:
Az első nekem is szörnyű volt. Nagyon bevéreztem, még a combjaim is feketék voltak. Az első héten alig tudtam mozogni. Mire azt tudtam mondani, hogy már nem érzem, hogy volt egy nagy hasi műtétem; eltelt fél év.
Ehhez képest a második semmi volt, pedig maga a műtét összetettebb volt, mint először, voltak nem várt komplikációk, maga a műtét is 2x olyan hosszú volt. Aznap este viszont én már jöttem-mentem, még lépcsőztem is. A műtét után 24 órával mentem haza (magánklinikáról). Amikor hazaértem, simán felvettem az akkor 3 éves kislányomat, és onnantól óvatosan ugyan, de minden alapvető dolgot elláttam otthon. Egy hét után már semmit sem érzékeltem abból, hogy műtöttek.
Szóval lehet ilyen is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!