Ma vagyok kerek 37 hetes, voltam reggel vizsgálaton és mondták, hogy az eddig be fordult babám most teljesen farral van. Van még esély hogy vissza fordul ? Valakinek hasonló tapasztalat ?
Figyelt kérdés
szept. 25. 11:46
1/4 anonim válasza:
Ha be volt már fordulva, és így lett faros, akkor lehetséges, hogy vissza is tud fordulni, mert van hozzá helye, ugyanakkor most màr kb.napról napra kevesebb az esély rá.
2/4 anonim válasza:
Hát már ilyenkor azt mondják, nem sokat mozgolodnak, de persze van ellenpélda. De bármi más miatt is lehet császár amúgy a végén, 50-50. Minden jót :)
3/4 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Nézd meg a hatos választ, aztán ugralj összevissza, állj fejre hátha neked is megfordul a pici a hasadban 😅
4/4 anonim válasza:
Nekem 38 hetesen fordult be (előtte végig faros volt), szóval egyáltalán nem lehetetlen.
Ha már fejjel lefelé volt, akkor tuti hogy nincs egyéb akadály se (pl túl rövid köldökzsinór, rossz helyen lévő méhlepény..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!