Tritonlife-ban végzett várandóssági vizsgálatokkal tapasztalatok?
1. genetikai ultrahangot én is az Istenhegyiben csináltattam, de csak azért mert ott volt (van?) egy jó csomag a Nifty-vel, ami nekünk fontos volt.
De a 2. és 3. genetikai ultrahang a Róbertben volt, totálisan meg voltam elégedve, mindent elmondtak, nagyon alapos, kedves volt a doktornő.
Szülni is ott fogok pár nap múlva, terminustúllépés miatt a héten kétszer be kellett mennem rutinvizsgálatokra (GDMes vagyok de nem durván, semmi komoly komplikáció nincs). Hát én mindig úgy jövök ki, hogy ez a pénzt jó helyre költöttem el, meg milyen jó, hogy ide tartozok. Ma volt kisebb CTG komplikációm, a szülésznő hihetetlenül profi, alapos és kedves volt, végül semmi komolyabb gond nem lett, random ügyeletes doktornő aki ultrahangozott is iszonyú profi, de jófej, mindent elmondanak, kedvesek.
Egy másik példa, kb 5 percet ültem a folyosón, mert vártam a szülésznőre, egy másik egyből jött oda hogy "Valaki segít már Önnek, vagy segíthetek én?". Tudom, tudom, súlyos pénzeket fizet az ember, akkor már van egy "minimum", de nekem ez a hozzáállás, kedvesség, megbízhatóság nagyon soakt jelent, így nagyon tudom őket ajánlani.
Alapvetően mondjuk terhesgondozásra nem közvetlen a kórházba jártam (mármint ugye a genetikai dolgokon meg most a terminustúllépésen kívül), hanem egy Róbertes doki magánrendelésére, ő is 10/10 szakmailag, emberileg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!