Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt terhesen nagyon beteg...

Volt terhesen nagyon beteg valaki? Főként felsőléguti betegsegre gondolok..vírus,akar bakterialis?

Figyelt kérdés

Lett vmi baja a babanak?

29 hetes terhes vagyok es elkaptam vmi iszonyu felsoleguti szart..fejfajas,torokgyulladas,orrmellekureg gyulladas,egyszeruen 4 napja szenvedek.

ma 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 34 hetesen covidos voltam. Belázasodtam, gyenge voltam, köhögtem, fájt a torkom. Semmi baja nem lett a babának szerencsére.
ma 12:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak az voltam masodik terhessegnel. Egyik szarbol estem a masikba. Ugye a nagyobb hozta haza allandoan.

Hat vartam, hogy vege legyen😂

ma 13:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A 33. héttől a 38. hétig (a szülésig) hurutos köhögésem, légszomjam, torokfájásom és orrfolyásom volt.

Olyan szinten köhögtem, hogy már már epegörcs szerű fájdalmaim voltak. Kétnaponta járkáltunk be a kórházba a fájdalom miatt. A végén már pisilni sem tudtam, megkatétereztek.

Egészséges kisfiam született, már 2 éves :)

ma 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon az elején, úgy a 6. Hét körül kaptam el valami durva felső légúti sz@rt, amikor ugye még fokozottan veszelyeztetettebb a magzat. De nem lett semmi gond, lassan másfél éves egészséges nagyfiu:)
ma 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Igen, én is. A kisfiammal egyszer sem, de mikor ő már ovis volt és vártam a kishugát, sajnos mindent elkaptam amit szegénykém hazahozott.

2x is nagyon beteg voltam, először a 9-10.hétben, akkor még hőemelkedésem is volt. Majd a 19-20. Hètben, ott meg már kaptam antibiotikumot is, egyszerűen nem birtam létezni, nem kaptam levegőt, folyamatosan köhögtem.. gáz volt.

Nem tudsz mit csinálni, sajnos túl kell élni. Amit kismamaként szedhetsz, de mértékkel: az a panadol, rubophen lázra/fejfájásra. Illetve van olyan szopogató tabletta is, kérdezt rá gyógyszertárban, már nem emlékszem. Mellette a Herbal swiss forró italát lehet inni. Néhány csepp orrspray, bár erről megoszlanak a vélemények. Én fújtam (xliomare kids-t hasznàltam, semmi más nem hatott), mert kb ülve aludtam annyira nem kaptam levegőt. De azt már neked kell érezni, hogy mit bírsz el. Antibiotikum közül is van ami szedhető, amennyiben szükséges, de ezt majd nyilván orvos dönti el.

Amúgy pihenj sokat, aludj, igyál amennyit lehet, és ennyi.

Az én kislányom már 16 hónapos, semmi baja nem lett szerencsére, sem az elkapott betegségek, sem a fent említett gyógyszerek vagy gyógyhatású készítmények által.

Jobbulást!

ma 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!