Milyen készítményt használhatok, ha beteg vagyok?
Lehetőség szerint semmit. Emelt c-vitamin.
Igazából amit lehet szedni, az semmit nem ér, tehát minek kockáztatni?
Tengervízes orrspray kb az egyetlen ami segíthet.
Amúgy terhesen jobb az immunrendszer. Ritkábban és nehezebben lesz beteg az ember. Igyál sokat, egyél gyümölcsöt és szedd a magzatvédő vitamint. Algopyrint csak a második trimeszterben javasolt szedni, ha nagyon ég a ház, de pl fogfájásnál semmit ami hatna pláne nem napokig... az szerintem ijesztőbb. A megfázást meg mindne nélkül át lehet vészelni terhesség nélkül is :)
Nyilván lehwt próbálkozni, de csak a pénzt viszi hasznaeg semmi. Legalábbis én így tapasztaltam .
Jó egészséget.
Megfázásra csak Herbal Swiss italpor vagy a szopogatós tabletta van más nincs és ezek se használnak kb semmit. Lázra fájdalom csillapítására kék Panadol.
Sok sok C vitamint a megelőzésre.
Nemtom, nekem sokat segített a Herbal Swiss.
Igen, kb. a paracetamolt lehet szedni és mást se.
A c vitaminon kívül azért a D-t okvetlen, ezerszer szükségesebb a C-nél. De gondolom "terhesvitamint" szedsz - ha abból valami normálisabbat, az kb. elég is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!