Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg igaz, hogy a duci...

Tényleg igaz, hogy a duci -kövér kismamáknak beteg lesz a babája (30BMI de sportos)?

Figyelt kérdés
Végig néztem a google-t mert tudni akartam mit tehetek még azon kívül amit a dietetikus, endokrinológus és edző mond, hogy biztosan ne veszélyeztessem a babát, de ez egy horror sztori... Végig azt látom hogy tuti beteg lesz a gyerek, miközben a teherbeesés előtt endokrinológus véleményét is kikértük hogy elég egészséges vagyok -e terhességhez és kifejezetten javasolta hogy most próbálkozzunk babával, mert a megfelelően beállított diéta mellett szépek lettek az értékeim, annak ellenére is hogy még nem fogytam le. Erre amit neten olvasók az a komplett ellentéte, sokat sportolok (erre terhesen is figyelek), így van rajtam némileg több izom, viszont a BMIm kb 30, a google tálalatok alapján szerencsétlen babát halálra ítéltem 😭. Nem értem az egészet, ha most ekkora baj a túlsúlyom akkor az a 4 szakember (igen tényleg ennyi helyen kérdeztem meg) akit előtte kérdeztem miért nem azt mondta???

2024. júl. 23. 14:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lesz emiatt beteg. Az elhízás okától esetleg, de azt nálad kivizsgálták, és legalább Te figyelsz a sportra is. Kérlek máskor ne kérdőjelezd meg 4 szakember véleményét az internet miatt. Boldog babavárást!
2024. júl. 23. 15:05
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Ez a netes butasag!!!!

Semmi baja nem lesz.

2024. júl. 23. 15:06
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

Azért az nagyon gáz a jövöré nézve, hogy saját magadat és több szakértői véleményt meg tud kérdőjelezni egy netes cikk a Femina.hu-ról.

Ezen érdemes lenne dolgozni, mert önbizalom és bizalomhiányos szülőnek nem lesz mentálisan egészséges gyereke.

2024. júl. 23. 15:15
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
A BMI elavult szar... inkább testzsír százalékot kellene figyelembe venni. Ha betartod amit a szakemberek mondanak, valószínű nem lesz gond, nyugi.
2024. júl. 23. 15:25
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

Első terhességem 29-es BMI-vel kezdtem.

20 évesen, tapasztalatlanul riogattak mindennel (ezzel IS, de sokminden más is volt.)

Idén lesz 15 éves, köszönjük, jól van.

Annyit javaslok, ha terhesség alatt is diétát kell tartani, azt tartsd be.

(Vége felé engem 160 ch-ra állítottak, szimplán elővigyázatosságból, hogy ne alakuljon ki terhességi diabétesz.)

Ezekkel meg ne idegeld magad, fölösleges.

2024. júl. 23. 15:40
 6/15 anonim ***** válasza:
Kövér vagyok. 2 egészséges gyerekem van... És többeket ismerek, akik kövérek, és mindenkinek egészséges a gyereke.
2024. júl. 23. 16:04
 7/15 anonim ***** válasza:
39-es BMI-vel lettem terhes, a fiam köszöni szépen jó egészségnek örvend már 7 éve. Vékony, izmos, nem is tudom hova tűnik benne az az étel mennyiség amit megeszik... lekopogom semmi baja.
2024. júl. 23. 16:16
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Ennyi erővel, a 48 kilós barátnőmnek nem is születhetett volna Down-os babája.
2024. júl. 23. 17:43
 9/15 anonim ***** válasza:
Honnan szedsz ilyen baromságokat? Én is túlsúlyos vagyok de miért lenne ettől beteg a gyerek? Nekem speciel a vérnyomásom és a cukrom is rendben van, ellentétben egy sovány kolléganőmmel....
2024. júl. 23. 19:23
 10/15 anonim válasza:
0%
Miért híztál el?
2024. júl. 24. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!