Salvus vìz terhesen?
Figyelt kérdés
eléggé aggódok kissé, van már itthon egy közel 2 évesem, aki miatt salvus vizzel inhalálunk ha úgy van, így van itthon, engem meg már gyötör a sav és anno is emlékszem segített néha a salvus viz, most napi szinten iszom. Meg se néztem alaposan a lejárati időt, vagyis az üvegen a lejárati idő okés is. De ma este valamiért jobban rá kuksiztam és rá van írva felbontás után 1 hétig jó, na de én közel másfél hete mindennap iszok belole pár kortyot. 16 hetesek vagyunk, lehet bármi baj ebből?:( plusz tunetem nincs, s ha lehet így fogalmazni a gyomor égésen is segít azért. Kérlek negatívval most ne ócsároljatok így is kissé magam alatt vagyok:( a felbontott üveg már nem mostani, pár hónapos kb :( ezért is aggódokma 19:27
1/6 anonim 

válasza:

Nekem az valt be. Sem a rennie, sem a gaviscon, a quamatel is csak ideig oraig. Nem mondom, hogy szerettem, de behutve egesz ihato volt.
2/6 A kérdező kommentje:
Az odáig oké , nekem is, csak itt avval van a bajom, hogy az van rá írva 1 hétig fogyasztható felbontás után, az 1 héten meg fix túl vagyunk már rég:(
ma 19:36
3/6 anonim 

válasza:

Én is ittam és egy hét felbontás után is. Semmi bajom nem lett.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó köszönöm 🙏
ma 19:45
5/6 anonim 

válasza:

Szia! Hűtőben tároltuk, semmi baja nem volt 1 hónap múlva se. Szintén terhesen ittam. Volt hogy napokig nem kellett, majd megint. 1 hét alatt nem ittam meg egy üveggel az biztos. Szerintem ne aggódj ezen utólag. Ha zavar, akkor vegyél új üveggel.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát ugye én nem is hűtőben taroltam. Persze van itthon másik, azt kezdem most már. Csak hát így utólag basszus kicsit tartok hogy több mint 1 hétig "rosszat" ittam😫
ma 19:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!