Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális a folyamatos haskemén...

Normális a folyamatos haskeményedés a 33.héten? Úgy 5 percenként be keményedik pihenés mellett is, fájdalmaim nincsenek talán max enyhe szúró érzés a hasam alján. Kellene aggódnom? 6 hete koraszülés veszélyét állapították meg, lehet indul valami?

Figyelt kérdés

nov. 1. 20:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát ha pihenésre sem múlik el és több mint egy órán át tart azért érdemes lenne megnézetni magad.Hogy vagy azóta?
nov. 3. 15:15
 2/15 A kérdező kommentje:
Jobb lett azóta szinte alig keményedik, de a szúró érzést ugyanúgy érzem néha. Legközelebb Pénteken kell menjek orvoshoz azt még kivárom
nov. 3. 18:06
 3/15 anonim ***** válasza:
Magnéziumtól nekem mindig enyhült a szúró érzés. Rengeteg magnéziumot ittam
nov. 3. 18:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Sima drogériában is kapható magnéziumos pezsgő tablettát? Vagy külön erre való gyógyszert?
nov. 3. 21:35
 5/15 anonim ***** válasza:
Drogériában kapható magnézium tabletát. Ne pezsgő tabletát vegyél,az nemsokat ér
nov. 4. 00:36
 6/15 anonim ***** válasza:
Magnerotot vegyél,mindjárt reggel. Nem is értem,hogy nem mondta az orvos,hogy szedj?!
nov. 4. 00:37
 7/15 A kérdező kommentje:
Csak ágynyugalomra ítélt meg vitamint ajánlott. Köszi a segítséget :D
nov. 4. 05:41
 8/15 anonim ***** válasza:
Meglásd jobb lesz a magnéziumtól. Irj majd. És sok szerencsét,jó egészséget nektek♥️
nov. 4. 12:49
 9/15 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?Vettél magnéziumot?
nov. 5. 17:19
 10/15 A kérdező kommentje:
Jobb lett tőle napi kettőt szedek, hirtelen mozdulatoknál szoktam még érezni hogy be nyilal a petefészkemnél meg ha mozog a baba de ez normális gondolom csak nyomhat valami ideget? Kicsit aggódok mert 4 hete amikor legutóbb voltam orvosnál már be volt fordulva a baba és azóta is a bordámnál érzem rugdosni tehát még mindig be van de az nem lehet, hogy azért érezném ezeket a nyilalásokat mert el kezdett volna ki nyílni a méhszáj és a baba egyre lejjebb kerülne ugye? Lehet buta kérdés de első terhességem és lehet kicsit túl kapom de veszélyeztetett terhesség így minden apró dolog aggaszt 😅
nov. 6. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!