Május 28-án voltam utoljára megbetegedve késett 1 hétig csináltam tesztet negatív lett csináltam 2 hét kesesnel is az is negatív lett ma csináltam még egyet azon pedig egy nagyon halvány csík van augusztus 2-an megyek nőgyógyászhoz mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 14. 15:10
1/26 A kérdező kommentje:
Nagyon halvány épp hogy észre lehet venni terhes lehetek? 2022.07.14.
2023. júl. 14. 15:11
2/26 anonim válasza:
Amíg a menzeszt betegségnek hívod, ne is próbálkozz
3/26 anonim válasza:
Határontúli helyeken van, ahol a menstruációt "megbetegedésnek" hívják... Nem ő az unintelligens, hanem aki minden alap nélkül beszólogat.
4/26 anonim válasza:
#2. 36 éves vagyok, határon túlról, de itt is ismerjük a köznyelvet, és bár 70 év felettiektől havibajként hallhatsz róla, de szerintem nincs olyan termékeny korú nő egész Vajdaságban, aki ne ismerné a menstruáció szót.
5/26 anonim válasza:
Székely ismerőst hallottam így nevezni, nem vajdaságit.
Vagy te ismered az egész Kárpát-medence nyelvjárásait?
6/26 anonim válasza:
#5. Hát erre most ráhibáztál.😄 Igen, ismerem.
7/26 anonim válasza:
Nemhogy 2 hét, de már 1 hét késés után is bőven pozitívat kellett volna tesztelned, így ez elég furcsa, ha csak több mint 2 hét után kimutatható a vizeletedben a hcg, ráadásul az is csak nagyon halványan. Az is lehet, hogy volt valami, de nem emelkedik elég gyorsan a hcg szint, de természetesen nem vagyok orvos, ő ezt jobban meg tudja majd mondani. Addig szerintem készülj fel minden eshetőségre, ne éld bele magad annyira semmibe, és bízzunk benne, hogy ez lesz az eredmény augusztusban, amit szeretnél.
8/26 anonim válasza:
Biztos amúgy, hogy pozitív az a teszt, nincs képed róla?
9/26 anonim válasza:
Most megint feltettél egy kérdést? Te vagy az aki július 7-èn írta ki, hogy késik. Egy hét és két hét után is negatív. Ma meg halvány pozitív.
10/26 A kérdező kommentje:
#8 van róla képem de azt nem tudom hogy kell ide fel tölteni nem rég regisztráltam
2023. júl. 14. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!