Ki szül augusztusban?
Tudom, vannak erre csoportok F.cebook-on, de én nem vagyok F.cebook-on és nem is szeretnék. Viszont jó lenne azt érezni, hogy nem vagyok egyedül 😂 Persze, tudom, hogy nem, rengetegen vagyunk, de értitek, a környezetemben nyilván senki.
Írnátok pár szót magatokról? Hányadik baba? Mióta vártok rá? Tudjátok már a nemét?
Bizony, hogy vagytok?
Velem közölték, hogy jövőhéten szülnöm kell. Örüljek, ha nem császárral. Magyarázat nincs. Azért, mert csak. Náluk ez a protokoll. GDM-re hivatkoznak, de valójában csak nekik kényelmesebb.
Ma voltam diabetológusnál, ő is azt mondta, hogy egyáltalán nem indokolt amiatt. Jól kontrollált, az értékeim tökéletesek, gyerek is jól van, én is jól vagyok, semmi jele, hogy meg akarna már születni.
Hétfőn kell mennem időpontért, de meg fogom mondani, hogy itt akkor lesz szülés, ha a gyerekem és/vagy én, úgy döntünk. Avagy találnak egy nyomós érvet, mert a "mi így szoktuk" nem az.
#112! Jaj, de jó neked! Eldönthette a gyerek. Én is akkorra voltam kiírva.
Nagyon drukkolok nektek, ügyesek legyetek!
Kérdező...szinte mindenhol protokoll hogy a 42.hétig várnak csak.
Ha 22.-re voltál ki írva örülj hogy még nem császároztak meg...
#116! Nem, dehogy! Aug.22-re voltam kiírva!😂
Ha júliusra lettem volna, azzal nem lenne bajom, azért nem vagyok elefánt. Nálunk alap esetben 41.hétig várnak csak, még az se zavarna. Csak ez a 39hét, hogy direkt meg se adjàk az esélyt, hogy magától indulhasson, a saját kényelmük miatt, miközben semmi más ok nincs rá.
#118! Gratulálok! Sok boldogságot nektek!
Többiek! Hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!