Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki szül augusztusban?

Ki szül augusztusban?

Figyelt kérdés

Tudom, vannak erre csoportok F.cebook-on, de én nem vagyok F.cebook-on és nem is szeretnék. Viszont jó lenne azt érezni, hogy nem vagyok egyedül 😂 Persze, tudom, hogy nem, rengetegen vagyunk, de értitek, a környezetemben nyilván senki.

Írnátok pár szót magatokról? Hányadik baba? Mióta vártok rá? Tudjátok már a nemét?

márc. 3. 10:48
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/186 A kérdező kommentje:

Bizony, hogy vagytok?

Velem közölték, hogy jövőhéten szülnöm kell. Örüljek, ha nem császárral. Magyarázat nincs. Azért, mert csak. Náluk ez a protokoll. GDM-re hivatkoznak, de valójában csak nekik kényelmesebb.

Ma voltam diabetológusnál, ő is azt mondta, hogy egyáltalán nem indokolt amiatt. Jól kontrollált, az értékeim tökéletesek, gyerek is jól van, én is jól vagyok, semmi jele, hogy meg akarna már születni.

Hétfőn kell mennem időpontért, de meg fogom mondani, hogy itt akkor lesz szülés, ha a gyerekem és/vagy én, úgy döntünk. Avagy találnak egy nyomós érvet, mert a "mi így szoktuk" nem az.

aug. 7. 13:54
 112/186 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok nekem 22-èn kellet volna mennem szülni. Korhazban vagyok, folyik a magzatvíz
aug. 7. 15:14
 113/186 anonim ***** válasza:
100%
Egy kalappal, nem sokára babázhatsz! 😍
aug. 7. 15:48
 114/186 A kérdező kommentje:

#112! Jaj, de jó neked! Eldönthette a gyerek. Én is akkorra voltam kiírva.

Nagyon drukkolok nektek, ügyesek legyetek!

aug. 7. 15:52
 115/186 anonim ***** válasza:
Köszi. Írok majd
aug. 7. 16:30
 116/186 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező...szinte mindenhol protokoll hogy a 42.hétig várnak csak.

Ha 22.-re voltál ki írva örülj hogy még nem császároztak meg...

aug. 7. 17:39
 117/186 A kérdező kommentje:

#116! Nem, dehogy! Aug.22-re voltam kiírva!😂

Ha júliusra lettem volna, azzal nem lenne bajom, azért nem vagyok elefánt. Nálunk alap esetben 41.hétig várnak csak, még az se zavarna. Csak ez a 39hét, hogy direkt meg se adjàk az esélyt, hogy magától indulhasson, a saját kényelmük miatt, miközben semmi más ok nincs rá.

aug. 7. 19:29
 118/186 anonim ***** válasza:
100%
Lányok nem tudtam írni, nem volt itt internet, ma kaptam mobilnetet. Tegnap 8 kor kaptam inditót, fèl 11 re meg született a kislányom🩷🩷 kitartást ès erőt mindenkinek 😊🍼
aug. 9. 16:56
 119/186 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Mihamarabbi regenerálódást és sok átaludt éjszakát kívánok! 😊♥️
aug. 9. 17:22
 120/186 A kérdező kommentje:

#118! Gratulálok! Sok boldogságot nektek!

Többiek! Hogy vagytok?

aug. 9. 17:32
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!