Ki szül augusztusban?
Tudom, vannak erre csoportok F.cebook-on, de én nem vagyok F.cebook-on és nem is szeretnék. Viszont jó lenne azt érezni, hogy nem vagyok egyedül 😂 Persze, tudom, hogy nem, rengetegen vagyunk, de értitek, a környezetemben nyilván senki.
Írnátok pár szót magatokról? Hányadik baba? Mióta vártok rá? Tudjátok már a nemét?
Minden ép eszű nő elfogadná mert INDOKOLT a GDM miatt..tökmindegy milyen értékeid vannak...
Meg is érdemled ha majd a kutya nem néz rád ilyen hozzá allassal
155 vagyok. Milyen jóságos orvosok? Direkt odaírtam, hogy ebben a rendszerben szocializálódtak, a legtöbb helyen ez a protokoll, ezt fogják nyomni, kész. Egy rakás kockázat lehet a túlhordás miatt, nézz utána, ezt próbálják megelőzni azzal, hogy a legtöbb helyen nem engednek 41. hétnél tovább vinni egy terhességet, vagy ha esetleg talán mégis, akkor minimum be kell feküdni. És mivel ebben tanultak és szocializálódtak, az ő lelkük úgy nyugodt, ha beletolnak a protokollba, nem úgy, ha csodás szülésélményeket igyekeznek biztosítani kivárt természetes indulásokkal. Nem azt mondom, hogy ez oké, hanem hogy ez a valóság.
(Tudom, nem a 41. hétről beszélünk az esetedben, de én a gdm protokollal továbbra sem vagyok képben, gondolom hasonló lehet a szitu.)
Jó, szerintem ezt a kérdést zárjuk le, mert semmi másról nem szól, csak a b@sztatásról. Az kb.annyira indokolt, mint a GDM miatti indítás.😁 Nem, kedves #161, semmilyen szakmai ajánlás nem az és azt a te véleményed se írja felül. A kórházi protokoll eltérhet a szakmai ajánlásoktól, de attól az még mindig csak a kórház szokása. De ha ennyire tudjátok, valaki linkelje már nekem, hol szakmai ajánlás az, mert valahogy az még senkinek se sikerült, én meg csak olyat találtam, hogy a szövődménymentes GDM NEM OK indításra. Mindenhol ki is emelik.
Nem kell a kutyának se rám néznie, nem zavar, ha nem kapok további indokolatlan beavatkozásokat, köszi. Megvagyok hasbakönyöklés, erőszakos tágítás és mesterséges oxitocin nélkül is. Nyugodtan kérd el ezekből a részemet is, ha neked ennyire fontos.
#162! Nem neked szólt, a te álláspontod elsőre is értettem.
De egy gyökér nő vagy te
Gondolom nemsok barátod van..
#164! Ahhoz képest te voltál az, aki egyetlen érvet se írt csak bunkóságot. Érdekes módon én tudok normálisan beszélni azokkal, akik normálisan írnak. Ld.:#162.
Rosszul gondolod, elég sok van és még több ismerősöm, akik mind hallottak már indokolatlan indításról, legtöbbjüknél meg is próbálták, vagy a régi rendszerben még pénzért, hogy szabira tudjanak menni vagy mostanság orvoshiány és egyéb ok miatt. Kivétel nélkül mindegyikük tudja, miről beszélek, azt javasolta, utasítsam vissza, ők se engedték. Csak itt találkoztam olyanokkal, akik mintha egy másik univerzumban élnének.
11,13,57,70,94es válaszoló vagyok.
Július 30-án megszületett a kislányom. 😊 2 nappal előtte vérnyomás miatt már kórházban voltam. 30-án 2 ujjnyira voltam nyitva, a ctg már nem volt jó a babának ezért burok repesztés+ oxi, így született meg 30-án a gyönyörű lányom. A szülés rendben volt, szép emlék lesz mindig a fájdalmak ellenére is. Viszont az utána következő napok borzasztóak voltak. A lányom nem tudott szopizni, aluszékony lett, úgy kellett bele imádkozni a kaját.
9 napos korában kezdett szopizni bimbó védővel. Előtte napok horror volt, alig aludtam, állandóan fejtem, kevés volt a tej stb. Most ott tartunk hogy nappal nagyjából szopizik, késő este viszont egyáltalán nem akar, ha fáradt, akkor lefejt tejjel egészítem ki. Most 2.5 hetes hasfajas is van neki néha.
Ettől függetlenül semmi pénzért nem küldeném vissza, mert annyira szeretem, gyönyörű baba, egy csoda.
Csak hát nem egyszerű egy újszülöttel. Jelenleg túlélni próbálok. 😅 Jól esne végre egy kiadós alvás...
143-as vagyok.
Hogy vagy kérdező? Mai napon mondtak többet is? :)
#167! Igen, nagyon kemény túsztárgyalás volt.😂
Kórházban voltam reggel 7-től du.fél 3-ig. (Érdekes, olyankor senkit nem érdekel az életveszélyes GDM, amikor egész nap ott szopsz étlen-szomjan)
Persze, közben neki több műtéte is volt és sokan vártunk rá, mert ugye, mindenkinek kitaláltak valamit.
Nagyon messziről indultunk. Úgy kezdte, hogy még 1 nappal előbb indít és nincs ellenvetés. Végül azzal zárult, hogy egyezzünk ki egy köztesben, amit én eredetileg is akartam a másiktól 🤦🏽♀️ Hát, ezért kár volt 5 órát várnom, kezdhette volna rögtön ezzel és meg is beszéltük.
Császározni akar, de rám hagyta. Gondolom, úgy van vele, hagy szenvedjen kicsit szerencsétlen, hagy örüljön, aztán úgyis megcsászározom😂 De engem az már nem érdekel annyira.
Mondjuk elég érdekes, hogy akkora rohadt nagy veszélyben vannak a gyerekeink, hogy a következő 3-5 napban semmilyen vizsgálat nem kell egyikünknek se, csak a megbeszélt időpontra menjünk. Ja az összes emberről tudjak látatlanban, hogy minden rendben, de másnapra már pont meghalnának.
Nem stresszelek én már ezen, nekem jó így, csak elég átlátszó.
Ez így elég pozitív akkor. Akkor mikor fekszel be végül?
Legalább szoktad a légkört 5 órán át :)
#169! Ja, meg a hőmérsékletet😂 Hétfő du. Másnap szülök. Remélem, a gyerek nem tréfál meg és indul el hamarabb, miután ma megpiszkálták.🤣Akkor fölöslegesen küzdöttem meg a sárkánnyal.
Kedves #166! Gratulálok! Jó babázást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!