Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki szül augusztusban?

Ki szül augusztusban?

Figyelt kérdés

Tudom, vannak erre csoportok F.cebook-on, de én nem vagyok F.cebook-on és nem is szeretnék. Viszont jó lenne azt érezni, hogy nem vagyok egyedül 😂 Persze, tudom, hogy nem, rengetegen vagyunk, de értitek, a környezetemben nyilván senki.

Írnátok pár szót magatokról? Hányadik baba? Mióta vártok rá? Tudjátok már a nemét?

márc. 3. 10:48
 171/186 anonim ***** válasza:

Akkor könnyű szülést neked, ha lesz időd azért jelentkezz majd beszámolóval! :)

Addig pedig semmi pánik az utolsó napokra :)

aug. 16. 22:16
 172/186 A kérdező kommentje:
#171! Köszi. Rendben, igyekszem.😁
aug. 16. 22:27
 173/186 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Végig olvastam mindent, gratulálok mindenkinek, akinek megszületett vagy ezután fog!❤️

Hogy vagytok?

aug. 18. 14:21
 174/186 anonim ***** válasza:
100%

#127 vagyok, tegnap vegul megcsaszaroztak. Reggel oxi, burokrepesztes, de azt mondta a doki, eloregedett a lepeny, nem volt jo a keringese. Aztan amikor kiemeltek, mondtak, hogy a kicsi nyakara volt tekeredve a zsinor.

Hat ez van. 2670/49, picur kislany.💖 o jol van, egeszseges, nagyhangu.😀

En meg majd helyrejovok, remelem minel elobb, szerdan lesz egy hete, hogy itt vagyok/vagyunk. Aznap este mar otthon szeretnek aludni.

Ti tobbiek?

aug. 19. 06:54
 175/186 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, neked is jó babázást! :)

Én csak 09.02-re vagyok kiírva, pici a baba, így azt beszéltük meg, hogy 39. hétig nem jön, az még egy hét. Utána viszont remélem pár napon belül magától, mert már nagyon túllennék rajta és utálom ezt a "bármikor jöhet" feelinget. :D Ahogy az indítás gondolatát is...

aug. 19. 09:28
 176/186 anonim ***** válasza:
A kérdező nagyon eltűnt, lehet közben csak beindult neki 😀😊
aug. 19. 12:28
 177/186 A kérdező kommentje:

#176! Á, dehogy. Mindjárt megyek be, csak késésben vagyok. Nem hiszem el, hogy a saját szülésemet is képes vagyok lekésni.

Remélem, nem adnak ki körözést, ha nem érek oda a megbeszélt időre 😂 Nem direkt van!

aug. 19. 13:44
 178/186 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, idő amíg felvesznek osztályra 😀 gondolok majd rád :)

aug. 19. 16:41
 179/186 A kérdező kommentje:

#178! Itt vagyok már laza másfél órás késéssel. NST-n lógok😁

#174! Gratulálok neked! Az a lényeg, hogy minden rendben.

aug. 19. 16:59
 180/186 anonim ***** válasza:

Stílusosan késtél, na! :)

aug. 20. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!