Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki szül augusztusban?

Ki szül augusztusban?

Figyelt kérdés

Tudom, vannak erre csoportok F.cebook-on, de én nem vagyok F.cebook-on és nem is szeretnék. Viszont jó lenne azt érezni, hogy nem vagyok egyedül 😂 Persze, tudom, hogy nem, rengetegen vagyunk, de értitek, a környezetemben nyilván senki.

Írnátok pár szót magatokról? Hányadik baba? Mióta vártok rá? Tudjátok már a nemét?

márc. 3. 10:48
 181/186 A kérdező kommentje:

Hát, ez minden volt, csak könnyű nem. Miután befutottam másfél órás késéssel, felvettek az osztályra. Még csak félig pakoltam ki, amikor elkezdett ömleni a magzatvíz🤦🏽‍♀️

Tök zárt voltam és akkor még fájásom se volt. Felrakták a ballont és azóta szülőszobán. 20 órát vajúdtunk végig (a gyerekemmel, mert hát ő is próbálkozott), alvás, evés nélkül, és mégis császár lett a vége.😢 4 és fél kilós óriás bébi lett a kisfiam. Én még megfigyelésen, ő a csecsemősöknél, de a körülményekhez képest mindenki jól van.😁

aug. 20. 18:29
 182/186 anonim ***** válasza:

Gratulálok.

Ezek szerint mégsem voltak olyan jók az eredményeid, egy ekkora baba valószínűleg a GDM eredménye.

aug. 20. 19:38
 183/186 A kérdező kommentje:

#182! Köszönöm. Már nem olyan ritkák a 4kg fölötti babák, sőt. Egy időben a magzatvédő vitaminokra fogták. Nem GDM, teljesen egészséges, a belső szervei normális méretűek, genetika. Nálunk is mindenki majdnem 4 kiló volt. Pont az a doki kezdeményezte ma a műtétet, akivel alapból megalkudtam. Ahhoz képest tök sokáig hagyott vajúdni(biztos büntiből😂).Nem, amúgy nem, rám se nézett, csak amikor szóltak neki, hogy nem haladunk, nem jön lejjebb a gyerek és szerintük nem fog, akkor vizsgált meg és közölte, hogy fölösleges tovább kínlódni, nem fog téraránytalanság miatt. A méretet ő se fogta GDM-re. Cukra is jó volt.(Mármint a gyereké, nem a dokié😂)

Ez van. Mindenesetre, ha még egyet szülnék (kizárt), az ok nélküli indítást továbbra se engedném, de a vajúdást nem húznám idáig. Ilyen esetben magam kérném a császárt, mert így mindkettőnek van szerencsém megkapni a negatív oldalát is.

aug. 20. 20:55
 184/186 anonim ***** válasza:
72%

Gratulálok! :) Lehet tudni esetleg, hogy milyen nevet kapott?

Boldog babázást mindenkinek! :)

aug. 20. 21:59
 185/186 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok lányok! ❤️
aug. 21. 20:54
 186/186 A kérdező kommentje:
Mizu többiek? Mindenki babázik már?
aug. 31. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!