Ki szül augusztusban?
Tudom, vannak erre csoportok F.cebook-on, de én nem vagyok F.cebook-on és nem is szeretnék. Viszont jó lenne azt érezni, hogy nem vagyok egyedül 😂 Persze, tudom, hogy nem, rengetegen vagyunk, de értitek, a környezetemben nyilván senki.
Írnátok pár szót magatokról? Hányadik baba? Mióta vártok rá? Tudjátok már a nemét?
Első és kisfiú Trisomy alapján ☺️
Te tudod már?
#3!Igen, ugyanez😁
Teljesen lányra készültem minden alapján. Ráadásul nálunk nem születnek fiúk. Pontosabban eddig nem születtek. Fel kell kötnöm a gatyát 😂
Szia! Én augusztus közepére várom a babám, ő lesz a második gyerkőc, van egy 3 éves kisfiam. Az elsőnél teljesen mindegynek éreztem a nemét, most, a másodiknál azért bevallom, kislányra vágytam, hogy belekóstolhassak a kislányos anyuka szerepébe is. Azt mondták, hogy 80%, hogy kislány. Mostanra úgy érzem, hogy ha ez véletlenül változik, akkor sem leszek csalódott egyáltalán, egész egyszerűen csak örülök neki. 😊
Egyébként nagyon nehezen viselem ezt a várandósságot, még most is intenzív hányinger kíséri a napjaimat. Érzem már a mozgását, és a hasamon is picit kikerekedett. Mesélj te is, kedves kérdező! :)
#7! Nekem egy csoda. Öregen vállalom egyedül. Ezért se lesz több. Lombik előtt álltam, amihez viszont kellett volna egy műtét. A műtét előtti hónapban sikerült, amikor úgy volt, hogy ovum se volt😂 Hát, mégis, de olyan későn, hogy tutira vettem, hogy lány, hisz ők a kitartóak...Mellesleg, mint írtam, nálunk eddig csak lányok születtek a családban. Nagyon problémás volt az eleje, rezgett a léc, hogy megmarad-e.(Tavaly már volt egy vetélésem 😢) Állítólag a lányok a nagy túlélők. Az én kisfiam mindenre rácáfolt 😁
Van bennem para, hogy mi lesz így vele, hogy fiú létére csak én leszek neki, de annyira akart jönni, hogy remélem, ő tudja, mit csinál 😂
Terhességi tünetem nem volt semmi, leszámítva, hogy bármikor el tudnék aludni. Hasam elég látványos. Most, hogy elmúlt a puffadás, már nem akkora, mintha 8 hónapos lennék, de egyértelmű, hogy vagy nagyon meghíztam vagy lakik ott valaki.
Uh.-k alapján nagyon aktív baba, de sajnos, én ebből még nem sokat érzek. 2x éreztem valamit, ami tuti ő volt. Alig várom, hogy szétverje a házat, mert nagyon paramama vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!