Ki szül augusztusban?
Tudom, vannak erre csoportok F.cebook-on, de én nem vagyok F.cebook-on és nem is szeretnék. Viszont jó lenne azt érezni, hogy nem vagyok egyedül 😂 Persze, tudom, hogy nem, rengetegen vagyunk, de értitek, a környezetemben nyilván senki.
Írnátok pár szót magatokról? Hányadik baba? Mióta vártok rá? Tudjátok már a nemét?
#24! Szia. Örülök, hogy jöttél. Ugye, téged hívtalak a másik kérdéstől? Én is 22-re vagyok kiírva.
Úristen, ezt el se hiszem! Nekem is így volt. Volt egy polipom méhszájon, ami konkrétan lehetetlenné tette, ezért műteni kellett. Akkor kiderült, hogy van még egy méhtestben is. Ok.,megműtöttek. Utána terhes lettem, de sajnos vetélés lett😢 Kiderült, hogy most meg méhszájsebem van, nem sokkal később meg, hogy újra/még mindig polipom. Közben már lombikra készültem, de azt polippal nem csinálnak, így újabb műtét várt. Decemberben mentem volna az orvosomhoz, hogy kiírja a januári időpontot a műtétre (olyat is csinált volna, ami ciklushoz kötött), de már nem mentem, mert ugye terhes lettem😁
Az 1.genetikain kiderült, hogy már miómám is van a változatosság kedvéért🤦🏽♀️ Szóval komplett játszótér van bent a kisfiamnak, ami viszont a terhességet állítólag nem zavarja, csak engem. Ő az eddigi vizsgálatok szerint szuperül van és ez a lényeg.
#21! Mi újság? Voltál már? Én most végeztem? Minden jó.🩵 Sőt, a bizonyítékot is megmutatta végre. Tényleg fiú😁
Többiek, hogy vagytok?
De jó hogy össze jöttetek!
Aztán majd együtt gyertek vissza megbeszélni aztis,hogy milyen kemény is az anyaság
😀
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!