Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki szül augusztusban?

Ki szül augusztusban?

Figyelt kérdés

Tudom, vannak erre csoportok F.cebook-on, de én nem vagyok F.cebook-on és nem is szeretnék. Viszont jó lenne azt érezni, hogy nem vagyok egyedül 😂 Persze, tudom, hogy nem, rengetegen vagyunk, de értitek, a környezetemben nyilván senki.

Írnátok pár szót magatokról? Hányadik baba? Mióta vártok rá? Tudjátok már a nemét?

márc. 3. 10:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/186 anonim ***** válasza:

#9 vagyok

Hihetetlen, hogy beleptunk a harmadik trimeszterbe. Olyan hamar eltelt ez a ~6 honap. Masfel honapja kezdtem elvezni a terhesseget, amikor is kiderult, hogy egeszseges kislanyt varok.💖 (errol irtam is reszletesebben nehany valaszt)

Nagyon aktiv, sokat ficankol, foleg lefekveskor, amikor en mar aludnek, o akkor kezd bulizni.😀 En egy kicsit nehezebben, megfontoltabban mozgok, jobban faradok, pedig a terhessegem elott nehez fizikai munkat vegeztem eveken at, de ez azert masabb. Varom a kovetkezo ultrahangot, remelem jobb fenykepeket fogunk rola kapni, szegeny az eddigieken vagy ufonak nez ki, vagy pacanak.😅 Egy-egy erosebb rugkapalasnal azt kivanom, igazan kijohetne mar, legalabb nem fajna a hasam.😬 Persze azert maradjon bent meg legalabb 10 hetet, novekedjen, fejlodjon.

Ti hogy vagytok?

máj. 27. 10:59
 52/186 A kérdező kommentje:

Én nagyon nem várom, hogy kijöjjön. Egyelőre nem hogy a kiságy nem férne be, a gyerek se😂

Alakítom a lakást, de a munkálatok csúsznak, a lomok nagy részétől még nem tudtam megszabadulni, szóval teljesen a káosz. Minden nap elmondom neki, hogy ott van jó helyen, ahol most van. Egyelőre maradjon még jó sok hétig.

Fizikailag most vagyok a legjobban. Már nem parázom mindenen is, csak hogy maradjon a helyén. A hasam viszont hatalmas, mintha szülni mennék. Az nem könnyű, meg minden, ami azzal jár. Be vagyok lassulva, fájnak a lábaim, ilyenek.

Én csütörtökön megyek babamozira. Kíváncsi vagyok, együttműködő lesz-e😁

máj. 27. 11:22
 53/186 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. Várjuk már hogy kijöjjön, nehezen viselem a hirtelen jött meleget, olyan nehezen kapok levegőt ma egèsz nap fáradt vagyok, semmi erőm. Múlt hèten voltam orvosnál, minden jó habár azt mondta pici baba lessz. Az ultrahangon csinált egy felvètelt ahogy a lábát szopja 😂 nagyon aranyos volt. De úgy ahogy a #9 ìrta maradjon mèg legalább 10 hètig 😁
máj. 27. 16:24
 54/186 A kérdező kommentje:

#53! Az enyém rosszabb volt. Voltunk babamozin. Persze aludt, mert előtte egész éjjel bulizott Nagy nehezen sikerült felébreszteni, akkor meg csak a fütyijét húzogatta🤦🏽‍♀️ A dokiék remekül szórakoztak😂

Külsőre is nagyon pasis, meg hát, úgy látom, máshogy is. Annyira lányt vártam, hogy megkaptam az ellentétét. Egy igazi macsó pasit. Lesz vele bajom, de már most imádom.🩵

jún. 2. 11:22
 55/186 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Szeptember 6ra vagyok kiírva, de valamiért úgy érzem augusztus végén meglesz a baba /amilyen jól beütött a meleg nem is bánnám/

Ha nem gond becsatlakoznék hozzátok.

Első baba lesz 😊

jún. 2. 12:12
 56/186 A kérdező kommentje:

#55! Szia. Persze, gyere csak😁 Üdvözlet.

Többiek! Hogy vagytok?

jún. 2. 12:22
 57/186 anonim ***** válasza:

Jövő héten töltöm a 32. Hetet - hangulat ingadozás, visszatérő hányinger, rövid ideig tudok állni mert fáj a derekam. Vérnyomásomra oda kell figyelni, mert magas a toxémia kockázata. De egyébként egyelőre minden rendben van. 😊 Várom, hogy megszülessen a pici lányom, július 31-re vagyok kiírva, de elvileg 2 héttel nagyobb.

Lassan meglesz a babakocsija és a kiságya. A többi cucc beszerzése még hátra van. 😅

jún. 2. 19:31
 58/186 A kérdező kommentje:
#57! Nyugi, nekem van babakocsi, meg papíron kiságya is, csak egyelőre nem hogy a kiságy nem férne be, a gyerek se🤣 Perpillanat egy hely van,ahol elfér, a hasam😂Az összes többi terület a lakásban felújításra és lomtalanításra vár.
jún. 2. 19:40
 59/186 anonim ***** válasza:
Augusztus vége/szeptember eleje... első baba, kislány, 30 éves vagyok, és nem terhesen is utálom a nyarat, és a meleget, úgyhogy nem.tudom mi lesz velem. 🥲 de túlélek 😅🥰
jún. 2. 22:09
 60/186 A kérdező kommentje:

#59! Jaj, akkor az kemény lesz! Én nem terhesen imádom a nyarat, most szerintem csak szeretni fogom. De engem is mindenki attól félt. Mindenkit megnyugtatok, hogy valószínűleg annyira nem fogom szeretni, mint vékonyan a strandon, de jó ez.

Meg is őrülnék télen. Az a sok ruha, maga a cipötés is felért egy Everest mászással már most. Nem tudom, mi lenne velem még nagyobb hassal. Csúszik az út és egyébként is teljes a depresszió olyankor nálam 🤣

jún. 2. 22:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!