Ki szül augusztusban?
Tudom, vannak erre csoportok F.cebook-on, de én nem vagyok F.cebook-on és nem is szeretnék. Viszont jó lenne azt érezni, hogy nem vagyok egyedül 😂 Persze, tudom, hogy nem, rengetegen vagyunk, de értitek, a környezetemben nyilván senki.
Írnátok pár szót magatokról? Hányadik baba? Mióta vártok rá? Tudjátok már a nemét?
#9 vagyok
Hihetetlen, hogy beleptunk a harmadik trimeszterbe. Olyan hamar eltelt ez a ~6 honap. Masfel honapja kezdtem elvezni a terhesseget, amikor is kiderult, hogy egeszseges kislanyt varok.💖 (errol irtam is reszletesebben nehany valaszt)
Nagyon aktiv, sokat ficankol, foleg lefekveskor, amikor en mar aludnek, o akkor kezd bulizni.😀 En egy kicsit nehezebben, megfontoltabban mozgok, jobban faradok, pedig a terhessegem elott nehez fizikai munkat vegeztem eveken at, de ez azert masabb. Varom a kovetkezo ultrahangot, remelem jobb fenykepeket fogunk rola kapni, szegeny az eddigieken vagy ufonak nez ki, vagy pacanak.😅 Egy-egy erosebb rugkapalasnal azt kivanom, igazan kijohetne mar, legalabb nem fajna a hasam.😬 Persze azert maradjon bent meg legalabb 10 hetet, novekedjen, fejlodjon.
Ti hogy vagytok?
Én nagyon nem várom, hogy kijöjjön. Egyelőre nem hogy a kiságy nem férne be, a gyerek se😂
Alakítom a lakást, de a munkálatok csúsznak, a lomok nagy részétől még nem tudtam megszabadulni, szóval teljesen a káosz. Minden nap elmondom neki, hogy ott van jó helyen, ahol most van. Egyelőre maradjon még jó sok hétig.
Fizikailag most vagyok a legjobban. Már nem parázom mindenen is, csak hogy maradjon a helyén. A hasam viszont hatalmas, mintha szülni mennék. Az nem könnyű, meg minden, ami azzal jár. Be vagyok lassulva, fájnak a lábaim, ilyenek.
Én csütörtökön megyek babamozira. Kíváncsi vagyok, együttműködő lesz-e😁
#53! Az enyém rosszabb volt. Voltunk babamozin. Persze aludt, mert előtte egész éjjel bulizott Nagy nehezen sikerült felébreszteni, akkor meg csak a fütyijét húzogatta🤦🏽♀️ A dokiék remekül szórakoztak😂
Külsőre is nagyon pasis, meg hát, úgy látom, máshogy is. Annyira lányt vártam, hogy megkaptam az ellentétét. Egy igazi macsó pasit. Lesz vele bajom, de már most imádom.🩵
Sziasztok!
Szeptember 6ra vagyok kiírva, de valamiért úgy érzem augusztus végén meglesz a baba /amilyen jól beütött a meleg nem is bánnám/
Ha nem gond becsatlakoznék hozzátok.
Első baba lesz 😊
#55! Szia. Persze, gyere csak😁 Üdvözlet.
Többiek! Hogy vagytok?
Jövő héten töltöm a 32. Hetet - hangulat ingadozás, visszatérő hányinger, rövid ideig tudok állni mert fáj a derekam. Vérnyomásomra oda kell figyelni, mert magas a toxémia kockázata. De egyébként egyelőre minden rendben van. 😊 Várom, hogy megszülessen a pici lányom, július 31-re vagyok kiírva, de elvileg 2 héttel nagyobb.
Lassan meglesz a babakocsija és a kiságya. A többi cucc beszerzése még hátra van. 😅
#59! Jaj, akkor az kemény lesz! Én nem terhesen imádom a nyarat, most szerintem csak szeretni fogom. De engem is mindenki attól félt. Mindenkit megnyugtatok, hogy valószínűleg annyira nem fogom szeretni, mint vékonyan a strandon, de jó ez.
Meg is őrülnék télen. Az a sok ruha, maga a cipötés is felért egy Everest mászással már most. Nem tudom, mi lenne velem még nagyobb hassal. Csúszik az út és egyébként is teljes a depresszió olyankor nálam 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!