Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki szül augusztusban?

Ki szül augusztusban?

Figyelt kérdés

Tudom, vannak erre csoportok F.cebook-on, de én nem vagyok F.cebook-on és nem is szeretnék. Viszont jó lenne azt érezni, hogy nem vagyok egyedül 😂 Persze, tudom, hogy nem, rengetegen vagyunk, de értitek, a környezetemben nyilván senki.

Írnátok pár szót magatokról? Hányadik baba? Mióta vártok rá? Tudjátok már a nemét?

márc. 3. 10:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/186 anonim ***** válasza:
72%
#54 Az igen. 😂 Akkor már meg kezdte 😁 Az èn pici lányom eddig az arcát takargatta, popóját mutogatta, ennyire sose volt mèg "nyitott". Nálam is az orvos jókat nevetett, meg mèg a nővèrt is behivta, na akkor ketten moziztak jókat nevettek 😁 nem tudom de èn várom már hogy túl essünk ezen a 11 hèten, fiamnak mèg nincs vège az iskolának, nehèz minden nap kisèrgetni oda -vissza, időre kisergetni. Mèg biciklizek, csak nem tudom meddig bírom mèg. Volna hozzátok egy kèrdèsem, nem tudom a kèrdező nem e bánná ha itt kommentben kèrdeznèm a vèlemènyeteket, de ki akadtam úgy rendesen. 😑
jún. 3. 06:32
 62/186 A kérdező kommentje:

#61! Én eddig elvoltam a gyaloglással, de ő urasága úgy döntött, hogy befordul. Csak éppen eltévesztette az irányt. Eddig haránt volt, mostmár faros🤦🏽‍♀️ Na, azóta katasztrófa. Rendszeresen eszébe jut út közben, hogy jól megfeszítse magát. A feje a gyomromban, a lába meg... Hát úgy érzem, hogy kint. Annyira fáj olyankor, hogy mozdulni se bírok. Állok az út közepén, mint egy hülye gyerek és várom, hogy elmúljon.

Persze, kérdezd nyugodtan.

jún. 3. 08:58
 63/186 anonim ***** válasza:

Az en babám nem fordult mèg be. Pont ilyen jellegű lenne a kèrdèsem, a gyaloglás ès ilyesmivel. A vèlemènyetek kène, túl reagáltam, vagy pedig igazam van szerintetek is. Onnan kezdenèm, hogy az orvos mindig hangsúlyozza, hogy ne terheljem magam, sokat pihenjek, nyugalom, ès kìmèletes munka, ugye a házi munkát èrti ez alatt hogy vègezhetek. Nem vagyok veszèlyeztetett terhes, de a kisfiammal az voltam. A párom ès a sógora kitalálták, hogy menjünk el állatkertbe. Na most nekünk az állatkertig 2-3 óra autóval. Meg pussz sèta 3-4 óra, plussz a haza út. De olyan hogy a boltig kb 10 perc sèta utát, szó szerint rohanok pisilni. Pisilès után is birnák pisilni. Nagyon lent viszem a babát, ezzel a pisilèssel nem tudokmit csinálni. Sőt az autóval nem tudunk megállni, minden 10-20 percben. Ott az állatkertnèl csak mobil wc-k vannak, amiről ne beszèljek hogy milyen"tiszták". Sokat sètálni nem tudok, főleg ilyen melegekben, levegőm nèha ülve nincs nem hogy sètálva. A vasárnapi főzès után le akar szakadni a derekam, nem hogy 3-4 óra sètától.A másik, hogy egy ilyen út elèggè költsèges, nrkünk mèg van mit beszerezni a babának, sőt azon kivül is vannak kiadások. Ès ezeket ő nagyon jól tudja. Ki akadtam amikor erre rá kèrdezett, mert ugye tudja, hogy mennyire rosszul viselem, mondam neki hogy ne haragudj, de nem birnák igy ki egy egèsz napot. Ès ugye megèrtès nincs, erre az volt a válasz, hogy hát nem igaz hogy nem birod ki.

Túl reagáltam szerintetek, vagy igen is igazam van hogy sok lenne ez most igy. 30 hetes leszek a hètvègèn amikor ők menni szeretnènkek. Szerintem nekem nem kène igy.

jún. 3. 09:23
 64/186 anonim ***** válasza:
Az kimaradt, hogy az első terhessègem 33.hetèn megindult a szülès, 2 újnyira tágultam, a vègèig feküdni szabadott, max a boltig meg vissza setálnom, gyógyszereket, ès injekciókat szedtem, vaginális tablettákat kellet minden egyes nap, egèszen szülèsig használnom. És ez mind miért volt? Mert nem birtam nyugton maradni, és le terheltem magam. Nem szeretnèk ujra így járni megint. Olyan nehèz ezt megèrteni? 😑🥺
jún. 3. 09:28
 65/186 A kérdező kommentje:

Nehéz kérdés. Én az elejétől veszélyeztetett vagyok. Előtte sportoltam, utána semmi. Először hematóma, aztán mélyen fekvő lepény miatt. Egyedül a sétától nem voltam eltiltva. Amikor kérdeztem a dokit, később lehet-e kismama torna, vagy valami, mert nagyon fáj a derekam, azt mondta, még szó se lehet róla, várjuk meg, hogy följebb menjen a lepény, aztán visszatérünk rá. Addig is sétáljak nyugodtan napi pár percet,amíg el nem fáradok. Azt nem mondtam, hogy a munkám miatt van az napi pár óra is, amellé gondoltam valamit🤣

Ugyanakkor nekem is volt, hogy lesétáltam 6kilométert és azt hittem, meghalok. Most meg, hogy a fő veszélyek elhárultak, kénytelen vagyok mindent megcsinálni, ami az első fél évben elmaradt, mert senki nem csinálja meg helyettem☹️ DE! Mindenki maga érzi, hogy mennyit bír és mennyit akar. Én nem fulladok, lassabb lettem, meg a bedagadt lábaim fájnak, illetve amit írtam, ha a kisfiam rakoncátlankodik, de az nem táv függő, 5 perc séta alatt is eszébe juthat.

Szóval én elég sokat megyek, de azt nem tűrném, hogy más akarjon rákényszeríteni. Annyit csinálok, amennyit én érzek.

jún. 3. 10:09
 66/186 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem nehéz kérdés. Te érzed mit bírsz és milyen programot szeretnél. Azon nem kell megsértődni, ha valaki felvet valamit, valószínű nem akar ő rosszat. Elutasítod, mégcsak indokolni sem kell feltétlenül és kész.

Minket pl. tengerpartra hívtak július elejére nyaralni úgy, hogy van egy 2 évesünk is és én augusztus végén szülök. Jól esett, hogy gondoltak ránk, de ezt most elutasítottuk, az idei nyaralásunkat közelebb töltjük és inkább a hegyekben. Semmi kedvem autózni, repülni, futni a gyerkőc után és tengerparton süttetni a lomha testem egy hétig, pedig alapvetően szeretem azt is. Pont nem érdekelne, ha valaki szerint "kibírnám". Valószínű ki, igen, de nem azért programozik az ember, mert "ki akarja bírni", hanem hogy jól érezze magát.

jún. 3. 10:24
 67/186 anonim ***** válasza:
Ez az lányok, hogy úgy èrzem nem birnám ki. Ès ne akarjon senki rá kènyszeriteni. Nem sèrtődtem meg, messze áll az tőlem. Csak fáj az hogy tudja jól hogy èrzek, ès nem áll mellettem. Jött utánam, es mondta ès mondta, mint a kisgyerek aki nem èrt a szóból. Meg mondtam neki, hogy nem szeretnèk, mert úgy érzem nem birnám ki, és erre az volt a válasz hogy nem igaz hogy nem bírod. Szólval nem èrtett meg. Ez az, hogy jól szeretnèm èrezni magam ami időm maradt szülèsig, nem pedig rám erőszakolt programokat más kedvèèrt. Nem akarok semmi megterhelőt, nem ő viszi ezt a testet. Nyugiban szeretnèk lenni. Persze mondtam hogy menjetek ti nyugottan, vigye a fiunkat, èn el leszek itthon nyugiban. Erre meg sèrtődődött, ki ment és hallom hogy mondta "akkor nem megyünk" és mèg èn èrezzem magam rosszul utána.
jún. 3. 10:40
 68/186 A kérdező kommentje:

Persze, én se úgy értettem, hogy nehéz. Alap, hogy, mi döntjük el, nem kívülállók, hanem, hogy néha nekem is nehéz megítélni, mikor mennyit bírok. Lehet, hogy ami tegnap már simán ment, ma már fárasztó. Vagy egy hasfájósabb napon nem merek úgy ugrálni, mert parázom, hogy baj lesz, másnap meg simán megcsinálom.

Imádom ezt, hogy kibírod. Ez olyan, mint, amikor a gyerekemre mondják, hogy "nekem se volt, mégis felnőttem."Hát, ok. Én meg nem azt szeretném, hogy a gyerekem épp csak felnőjön. Ilyenkor arra a szörnyű hírre szoktam uralni, talán hallottátok, van olyan csecsemő, aki azt is túlélte, hogy patkányok rágták le a kezét, de ha nem baj, attól én még nem fogom putriban, patkányok között nevelni az enyémet.

jún. 3. 11:01
 69/186 anonim ***** válasza:
Hát ezaz ez hogy kibirod nekem olyan "muszáj" fèlesèg. 😑 Nekem is nagyon sok fajasaim vannak, alhasban görcsök is, hosszú nap után, de van mikor úgy èbredek és azert nem mindegy. Főleg hogy egyszer már igy voltam úgy kezdődött a 33.heten a fiammal, de sikerült megállítani. Szeretném ha minden rendben menne.
jún. 3. 11:29
 70/186 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 30 hetes terhesen sok ennyi utazás +séta. Legalább is én nem bírnám 32 hetesen.

Mindenki érzi, hogy mennyit bír,az erőltetés biztos nem tesz jót.

jún. 5. 21:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!