Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Tényleg rossz ember lennék...

Tényleg rossz ember lennék emiatt?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok, férjem 30. Mindketten dolgozunk, és átlagon felüli a keresetünk, életszínvonalunk.

Múlt héten kiderült, hogy terhes vagyok. 100%-osan biztos vagyok benne, hogy el akarom vetetni. A családom es a párom családja ellenünk fordult, mondván, hogy a kis élet mivel már megfogant és mivel a körülmények is minden szempontból megfelelőek, teljesen elzárkóznak az abortusz gondolatától.

Viszont én nem bírom elviselni a gyerekeket, a bőgést, a szagukat, és semmit, ami velük jár.

Ti mit gondoltak a helyzetről? Valóban szívtelen lennek?

2016. dec. 26. 19:12
 171/209 anonim ***** válasza:
72%

#169: Az a vicc, hogy iszonyatosan és még annál is jobban vagy tudatlan és te akarod másoknak osztani az észt. Tényleg nem veszed észre milyen ostoba vagy??? Sajnos erre nincs jobb szóba. A tudatlanság nem mentesít fel semmi alól.

"Az emberi magzatnak mindene megvan,aminek egy újszülöttnek megvan.Szíve,elméje idegrendszere,emlékezete."

Te miről beszélsz??? Az abortuszt általában 8-9-10 hetesen végzik!! Áruld már el nekünk, hogy pl egy 8 hetes embriónak mióta van idegrendszere??? Teljes mértékig egy fejletlen sejtcsomóról beszélünk, ha tetszik, ha nem. Csapj fel egy biológia könyvet, mert hatalmas az űr odabent! Szülj már meg egy 9-10 hetes magzatot!! Szerinted meddig maradna életben?? Semeddig, mert nincsenek kifejlődve az életben maradáshoz szükséges szervei! Egy 9 hetes magzat kb 23-26 mm és 1 gramm. Nagyjából, mint egy olajbogyó. Sokra mennél vele, valóban.. NEM éreznek fájdalmat 24.hetes korukig!

Kár erőlködnöd, a tények attól még ugyanúgy tények maradnak! Az abortusz pedig nem lesz gyilkosság!

Ha számodra egy már élő, érző, kifejlett ember megölése (mint pl egy csecsemő) egyenértékű egy 9 hetes kifejletlen sejtkupac elvetetésével, akkor neked tényleg súlyos problémáid vannak és pszichiáternél lenne a helyed!

A hozzád hasonló emberekre, akik mindenáron a saját szánalmas "elveiket" akarják másokra ráerőltetni és ilyen kritikán aluli stílusban nyilvánulnak meg számukra ismeretlen emberekkel szemben (csak mert azok nem értenek vele egyet), mint hogy "gyilkos" és ezt minden 2. sorban le is írják, nemes egyszerűséggel nincs jobb szó, mint az UNDORÍTÓ!

Nem kell egyetérteni, mindenkinek van önálló saját véleménye, de NORMÁLISAN kéne megnyilvánulni, amire az itteni fanatikus magzatvédők 99%-a teljességgel képtelen. Mindenhová odaböfögik a "Fúúj, gyilkos, rossz ember vagy, nem is vagy ember, téged kellett volna elvetetni" szintű kritikán aluli maszlagukat. És miért?? Csak mert nem értesz velük egyet. És akkor elvileg ezek az emberek anyák.... Jó isten..

Még mindig több joga van a saját élete felett egy érző, élő, tudattal rendelkező embernek, mint egy benne lévőpár hetes sejtkupacnak. Engedtessék már meg mindenkinek az a "luxus", hogy úgy élje a saját életét, ahogy az NEKI megfelel. Mi sem pofázunk bele a ti kis tökéletes életetekbe, akkor ti mi alapon nyilatkoztok ilyen stílusban másokról??

Hidd el a legtöbb ember számára egyáltalán nem fogadható el a gyilkosság, mint ahogy természetesen számomra sem, DE az abortusz még mindig nem gyilkosság! Egy 100%-ban legális műtét, amelyet olyan orvos végeznek el, tudod akik letették az orvosi esküt, amelyben benne van, hogy " Orvosi tevékenységem soha nem irányul emberi élet kioltására." !!!! Észlény kapitány. Kapálózhatsz itt napestig, a TÉNYEKKEL nem tudsz szembe menni, bármennyire is próbálkozol!

2017. jan. 23. 18:32
 172/209 anonim ***** válasza:
75%

Igyekszem egy talán neked is könnyebben érthető forrást keresni, mivel láthatólag nem vagy egy agysebész szintjén.

Az agy részeit tanítjuk 7. osztályban. Azt talán te is tudod, hogy a gondolkodásért, érzékelésért az AGYKÉREG felelős. Az agykéreg pedig a 12. héten alakul ki, és indul rohamos fejlődésnek.

Forrás: [link]

2017. jan. 23. 19:05
 173/209 anonim ***** válasza:
76%
Szegény gyerekei meg férjei a magzatvédőknek...el se tudom képzelni, milyen lehet együtt élni ilyen nőkkel,akik ilyen szinten erőszakosak mint ahogy ők nyomják itt a dolgokat. Ez már tényleg beteges :-/
2017. jan. 23. 20:25
 174/209 anonim ***** válasza:
70%
Az a legjobb az egészben, hogy játszani akarják itt a szentet és közben pont ők azok, akik habzó szájjal vicsorognak azokra akik nem az ő elveik szerint élik az életüket. Lehülyézik, legyilkosozzák, leszaremberezik azokat a nőket, akik már így is válsághelyzetben vannak és enélkül is van elég bajuk. Kapjatok már a fejetekhez, magzatvédők!!és állítsátok le magatokat de azonnal!!
2017. jan. 23. 20:31
 175/209 anonim ***** válasza:
71%
172-es, Magyarországon az abortuszokat a 12. hét előtt végzik el.
2017. jan. 23. 21:01
 176/209 anonim ***** válasza:
69%

"Akik a magzatgyilkosságot elfogadhatónak tartják,ugyanazt teszik,mint aki az újszülött gyilkosságot elfogadja. "

Ha nem látod a különbséget egy magzat, és egy kifejlett, megszületett csecsemő között, akkor végtelenül ostoba vagy. Sajnállak, őszintén.

2017. jan. 23. 23:14
 177/209 anonim ***** válasza:
17%

Itt sincs már a kérdezör,mit lovagoltok még itt?

Ahogy nektek a megfogant élet elvetetése normális,úgy másnak nem az.

Engem nem érdekel ki veteti el,ő dolga,van oka rá,ettől még nekem lehet véleményem a döntéséről. És attól még,hogy szerintem gyilkosság,ettől még azt gondolom,sokaknak ez a jó döntés,ami utólag derül ki,tényleg jó döntés volt-e. Nekem nem férne bele elvetetni,mert én ilyen vagyok. Én tudom milyen öröm a másil két élő gyerekem. De egyszerűen van,aki utálja a gyerekeket. Az védekezzen ellene,a kérdező elvileg megtette. A baj csak,hogy itt mindenki védekezik és úgy lesz terhes. Ezt már senki el se hiszi. Emiatt van hogy egyesek ilyen vehemensen ítélik el a kérdezőket.

2017. jan. 24. 10:25
 178/209 anonim ***** válasza:
79%

"Akik a magzatgyilkosságot elfogadhatónak tartják,ugyanazt teszik,mint aki az újszülött gyilkosságot elfogadja. "

Felnőtt emberek el tudják dönteni mit tartanak elfogadhatónak és mit nem.

Ha te az abortuszt egy kosárba rakod a csecsemőgyilkossággal, az kizárólag a te szociális problemád.

Én ugyan aggódnék, ha valamelyik családtagom így gondolkodna, de hál'istennek én nem is találkoztam hasonlóval.

Szerintem ilyen nincs is.

2017. jan. 24. 13:32
 179/209 anonim ***** válasza:
30%

Kedves tudatlan mindenki,aki lehordott eddig az én"tudatlanságomért"!

Szerintetek minden vallásos ember,aki elítéli a gyilkosságot tudatlan?

Mindazok az emberek,akik a 20.sz-ig minden tudományt felfedeztek,mind tudatlan(hisz szinte 100%-ban vallásos,hívő emberek voltak,és elítélték a magzatgyilkosságot.)

Nézzétek meg ezeket a "tudatlan" felvételeket,s aztán ítélkezzetek a hívő,életet tisztelő emberek felett!

https://www.youtube.com/watch?v=pdKRa5V4hHY

https://www.youtube.com/watch?v=oQfbMLlIRrg

https://www.youtube.com/watch?v=clJR3MiPrRw

https://www.youtube.com/watch?v=nPdHtpflp40

2017. jan. 24. 22:08
 180/209 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó, szerinted a linkelt videóidból mi NEM az érzelmeket manipulálni kívánó propaganda? Mert szerintem mind az.

A kérdés meg továbbra is az, hogy miért kellene a nem vallásos embereknek úgy élni, ahogy az a vallásosoknak tetszik?

2017. jan. 24. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!