Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Tényleg rossz ember lennék...

Tényleg rossz ember lennék emiatt?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok, férjem 30. Mindketten dolgozunk, és átlagon felüli a keresetünk, életszínvonalunk.

Múlt héten kiderült, hogy terhes vagyok. 100%-osan biztos vagyok benne, hogy el akarom vetetni. A családom es a párom családja ellenünk fordult, mondván, hogy a kis élet mivel már megfogant és mivel a körülmények is minden szempontból megfelelőek, teljesen elzárkóznak az abortusz gondolatától.

Viszont én nem bírom elviselni a gyerekeket, a bőgést, a szagukat, és semmit, ami velük jár.

Ti mit gondoltak a helyzetről? Valóban szívtelen lennek?

2016. dec. 26. 19:12
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/209 anonim válasza:
36%

Ne hagyd, hogy az összes propagandával agymosott, "minden élet" számít, hippi idóta bűntudatot keltsen benned, ha nem akarod a gyereket vetesd el, ilyen egyszerű

már éppen akartam írni, hogy "neki is jobb lesz így meg neked is" de rájöttem hogy hogyan beszélhetnék személyként egy olyan dologról, aminek még meg lehetne számolni, hogy tételesen hány sejtből áll, nevetséges szerintem az húhó miatta , drukkolok

2017. jan. 12. 21:53
 112/209 anonim ***** válasza:
22%

Egyszeru,meg kellett volna elozni ,a nem kivant terhesseget,es most nem lennel ilyen cipoben! Ezt manapsag mindenki tudja,hogy a fogamzasgatlo nem biztonsagos,ellenben az ovszer biztonsagosabb,ha a megfelelo meretet valasztja valaki,es rendeltetesszeruen hasznalja az nem tud akkor kiszakadni!

Egyebkent ha mar osszejott,es adottak a korulmenyek,tartsd meg,mert te sem leszel mar 20,ahogy en sem! En 23 vagyok,de most vagyok 3.eves az egyetemen,ugy hogy nekem pl.biztos nem ferne bele egy gyerek az eletembe. De a te tested,te dontesz! En nem vagyok abortusz ellenes....

2017. jan. 13. 12:31
 113/209 anonim ***** válasza:
77%
Az azért nagyon nem igaz, hogy a fogamzásgátló nem biztonságos. Úgyhogy a kérdező és a párja igenis megpróbálták elkerülni ezt a helyzetet, de az viszont köztudott, hogy egyik védekezési módszer sem 100%-os, ahogy a gumi sem. Ráadásul sokan azért szednek fogamzásgátlót, mert gumival kényelmetlen, fele annyira se élvezetes, mint anélkül, én is ezért szedek gyógyszert, szóval meg tudom érteni a kérdezőt.
2017. jan. 13. 16:01
 114/209 anonim ***** válasza:
41%

"Atyavilàg...el se tudom mondani, mennyire megdöbbent az, hogy az abortuszellenesek mit vàgnak le itt. Ti normälisak vagytok??????

Hallottatok màr arrol, hogy mindenki ugy éli az életét, ahogy akarja???"

Oké, akkor már fogom is a baltát, átmegyek a szomszédhoz és agyonütöm a kutyáját, mert folyton ugat és erre kelek reggelente. :))

Az a durva, hogy emiatt többen kiakadnának, mint ha valaki el akar pusztítani egy egyébként egészséges, nem erőszakból fogant emberi magzatot. Ez a fene nagy liberális szöveg, hogy mindegy a másik, CSAK NEKEM jó legyen...

Mielőtt jönne a kődobálás: sosem nyúlnék állathoz és nincs is szomszédomnak kutyája. :))

2017. jan. 13. 17:02
 115/209 anonim ***** válasza:
38%
Azért egy méhen belül élősködő piócát ne hasonlíts egy kifejlett gerinces állathoz.
2017. jan. 13. 18:12
 116/209 anonim ***** válasza:
0%
Mi lett a babával, örökbe adtad?
2017. jan. 14. 10:48
 117/209 anonim ***** válasza:
72%

#116, remélem, akkor már inkább elvetette...

(ugyan nem tudom, hogy egy 12.26-án abortálható korban lévő embriót szerinted hogy lehet 01.14-ig kihordani, megszülni, és örökbe adni... de ugye ki vagyok én, hogy számon kérjem a magzatvédőkön a gondolkozást...)

2017. jan. 14. 11:11
 118/209 anonim ***** válasza:
75%

Miért adta volna örökbe? Megmondta, hogy NEM akar gyereket, szóba sem jött, hogy kihordja, megszülje és örökbe adja, ez csak a ti agyonhájpolt, fantasztikus ötletetek minden abortusz kérdésnél.. Nem mellesleg az számomra is magas, hogy január 14-ig, mégis hogy hordta ki, szülte meg és adta örökbe...? Dec26-án írta ki a kérdést, akkor abortálható volt a magzat, ami max 12 hetet jelent, de szerintem kevesebb, nem hiszem hogy addig várt volna a kérdező. De ha a 12 hetet is vesszük, hogy telt neked azóta még 6 hónap...? Logika.

Nyugodj meg, már rég túl van az abortuszon, ne erőlködj..

2017. jan. 14. 12:00
 119/209 anonim ***** válasza:
78%

"Miért adta volna örökbe?"

Hát mert Marika a sarokról de boldog lenne tőle. Nem érted te ezt. Te is rossz ember vagy!:)

2017. jan. 14. 14:01
 120/209 anonim ***** válasza:
0%
117es, reméled elvetette? A sok abortuszimádó nevetséges mit leművel itt...
2017. jan. 14. 14:50
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!