Tényleg rossz ember lennék emiatt?
25 éves nő vagyok, férjem 30. Mindketten dolgozunk, és átlagon felüli a keresetünk, életszínvonalunk.
Múlt héten kiderült, hogy terhes vagyok. 100%-osan biztos vagyok benne, hogy el akarom vetetni. A családom es a párom családja ellenünk fordult, mondván, hogy a kis élet mivel már megfogant és mivel a körülmények is minden szempontból megfelelőek, teljesen elzárkóznak az abortusz gondolatától.
Viszont én nem bírom elviselni a gyerekeket, a bőgést, a szagukat, és semmit, ami velük jár.
Ti mit gondoltak a helyzetről? Valóban szívtelen lennek?
Más örülne annak a babànak...
Igen, rossz ember vagy.
Ne öld meg, azt a szegény ártatlan ki életet!
Ha nem bírod elviselni a gyerekeket, akkor inkább add örökbe...
Számomra még mindig magas, hogy egy nő ha nem akarja a gyereket, akkor mégis mi a franc vállalna be az összes terhességgel és szüléssel való fájdalmat és nyűglödést? 9 hónapról van szó, ez szépen keresztbe is húzhatja az eddigi megszokott dolgait, pl egy lényeg: a munkahelye. Nem csak az, hogy nagy hassal már nem tud bejárni dolgozni, de mindenki látna fogja, hogy egyre csak nő a hasa, elmegy szülni, majd mikor visszajön mindenki faggatja, hogy "Na hogy van a baba?" "Hogy hívják, jó kisgyerek?" blabla és társai. Aztán benyögöd, hogy "Ja nem tudom, örökbeadtam.."
De ez csak egy példa, lehetne egy másik, hogy az alakját is megviselne a terhesség és a szülés. És még millió egy ilyet lehetne mondani. De a fő, hogy a nagy semmiért miért kéne magát ezeknek kitennie?
Plusz egyesek igy csinálnak, mintha egy könnyed kis semmiség lenne kihordani és megszulni egy gyereket..
Ha valaki ennyire nagylelkű, az szülje agyba-főbe a gyerekeket, aztán adogassa őket örökbe, mert hát szegénykék nem lehet gyerekük. Ez lenne a béranyaság.
Na de ha jól sejtem a kérdés nem erről szól, ergo nem is értem...
A kérdező nem akarja a gyereket, úgyhogy ELVETETI!! (és nem megöli..)
"Más örülne annak a babànak..."
Igen, és? A kérdező meg nem örül. Mi köze a két dolognak egymáshoz? Azért kellene megszülnie, mert más örülne neki? Kutya legyek, ha értem.
Atyavilàg...el se tudom mondani, mennyire megdöbbent az, hogy az abortuszellenesek mit vàgnak le itt. Ti normälisak vagytok??????????
Hallottatok màr arrol, hogy mindenki ugy éli az életét, ahogy akarja???
Kérdezö!! Ne hallgass senkire, csak sajàt magadra. Ez a te életed!! Te dönts!
Ez a sok frusztràlt barom meg, aki itt dobàlozik azzal, hogy "szar ember vagy", àssa el magàt. Agyament majmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!