Tényleg rossz ember lennék emiatt?
25 éves nő vagyok, férjem 30. Mindketten dolgozunk, és átlagon felüli a keresetünk, életszínvonalunk.
Múlt héten kiderült, hogy terhes vagyok. 100%-osan biztos vagyok benne, hogy el akarom vetetni. A családom es a párom családja ellenünk fordult, mondván, hogy a kis élet mivel már megfogant és mivel a körülmények is minden szempontból megfelelőek, teljesen elzárkóznak az abortusz gondolatától.
Viszont én nem bírom elviselni a gyerekeket, a bőgést, a szagukat, és semmit, ami velük jár.
Ti mit gondoltak a helyzetről? Valóban szívtelen lennek?
Ha nem akarja vállalni, mégis minek csinálja végig a terhességet, annak összes kellemetlenségét, és a szülést? Csak mert a szomszéd Gizinek nem lehet sajátja? Ez szomorú meg minden, de nem a kérdező dolga.
Vállalja a felelősséget, elveteti. Nem pedig elodázza a problémát, megszüli, aztán kukába dobja, vagy agyonveri, mint ahogy sokan teszik.
Ti tényleg ennyire buták vagytok vagy direkt eljátsszátok?! Képesek vagytok felfogni, hogy NEM AKARJA a gyereket? Mégis mi a fenének kéne végigszenvedni a 9 hónap kihordast majd egy nem kicsit fájdalmas szülést? Csak mert XY-nak nem lehet..? És? Ezt talán a kérdező dolga megoldani? Sajnálatos, de nem a mi dolgunk gyereket szülni olyanoknak, akiknek nem lehet.
Vállalja a felelősséget? Vállalja is, abortuszra megy. Nem tervezték a gyereket, védekeztek! Nem ész nélkül dugtak...!
Hálisten nem mindenkinek akadály a gyerek az utazásban. Pl lehet menni velük is.
De túl van tárgyalva ez a téma. A kérdező nem akar gyereket és ennyi. Védekezett (mint itt minden nem kívánt terhes,na persze...) és becsúszott. Nem akarja. Akkor minek megosztani bárkivel ezt?
Ha felmerül benne hogy rossz ember emiatt,akkor az ő lelkiismerete is dolgozik. Nincs semmi gond az abortusszal akkor,ha meg se fordul az emberben,hogy ez gyilkosság vagy hogy rossz ember e.
Nekem gyilkosság,mégha beteg gyermeket kéne elvetetnem,az is megviselne,nem us tudom vállalnám e,de lehet muszáj lennék a másik két gyermekem miatt.
Vannak ismerődők,akiknek volt abortusz,és nekil ez volt a legjobb döntés a jövőjükre való tekintettel. Ők ilyenek,mások másmilyenek.
Először mindenki kiakad, amikor megtudja, hogy jön a gyerek. Ez teljesen természetes érzés. De aztán annyi örömöd lesz benne, amit most még nem is sejtesz!
Drukkolok nektek és a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!