Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Tényleg rossz ember lennék...

Tényleg rossz ember lennék emiatt?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok, férjem 30. Mindketten dolgozunk, és átlagon felüli a keresetünk, életszínvonalunk.

Múlt héten kiderült, hogy terhes vagyok. 100%-osan biztos vagyok benne, hogy el akarom vetetni. A családom es a párom családja ellenünk fordult, mondván, hogy a kis élet mivel már megfogant és mivel a körülmények is minden szempontból megfelelőek, teljesen elzárkóznak az abortusz gondolatától.

Viszont én nem bírom elviselni a gyerekeket, a bőgést, a szagukat, és semmit, ami velük jár.

Ti mit gondoltak a helyzetről? Valóban szívtelen lennek?

2016. dec. 26. 19:12
 161/209 anonim ***** válasza:
17%

159.Hsz!

A magzatvédőknek van szívük,és tisztelik az emberi életet.Nem értenek egyet a magzatgyilkossággal.

A hülye,az aki ezt nem képes felfogni,és saját kényelmét"szabadosságát"többre értékeli,mint a benne fejlődő életet.

2017. jan. 23. 02:39
 162/209 anonim ***** válasza:
68%
#161, a magzatvédőknek kérlek első sorban ÖNZÉSÜK van, amivel minden és mindenki elé helyezik a méhük tartalmát, akárhány ember - de első sorban általában a párjuk -életébe belerondítva ezzel adott esetben - a saját jövendő gyereküket is beleértve.
2017. jan. 23. 02:47
 163/209 anonim ***** válasza:
78%

161-Es tarsai

Mikir fogjatok felfogni,hogy az abortusz nem gyilkossag??? Istenem terjetek mar eszhez! Az a kis sejtcsomo csak mindossze ver,szovet,es egyebek....nem kene ossze hasonlitani egy kifejlett emberhez. Ha az abirtusz gyilkossag lenne,akkor nem.lenne legalis nem gondolod?? Tehat,az orvosok is igy velekednek szerintem mint en,es a tobbi ember,aki realista. Nem pedig ugy mint ti.

2017. jan. 23. 09:25
 164/209 anonim ***** válasza:
86%

160-As nak

A magzat nem tud erezni,sem gondolkodni,nevetseges amit allitasz! Gindolkodj mar el egy kicsit,es vegyel elo egy anatomia konyvet,konyorgom. Hat meglehet szamoli,hogy hany sejtbol all,az max csak osztodik,es csak ver,es egyebek,az nem tud fonsolkodni,sem erezni ember.

2017. jan. 23. 09:30
 165/209 anonim ***** válasza:
77%

Magzatvedok! Xd

Ti honna jottetek? Egy masik bolygorol? Xd :D

2017. jan. 23. 09:31
 166/209 anonim ***** válasza:
80%

"A magzatvédőknek van szívük,és tisztelik az emberi életet."

Brávó nekik. Tisztelem minden ember személyes meggyőződését. Ti miért nem vagytok képesek ugyanerre?

"A hülye,az aki ezt nem képes felfogni"

De, felfogom. És azt is hogy akkor ti ezek szerint ezen elvek szerint éltek. Másoknak miért kellene a ti meggyőződésetek szerint élniük?

Szerintem az a hülye, aki nem képes felfogni, hogy nem mindenki gondolkodik úgy, mint ti, és egyfolytában rá akarjátok kényszeríteni másokra a saját meggyőződéseteket.

"és saját kényelmét"szabadosságát"többre értékeli"

Igen, és? Persze, hogy a saját kényelmem a fontos nekem. Elvégre azért tanultam, dolgoztam egy életen keresztül, hogy a fennmaradó időben kényelmesen éljek. Ha ebbe belefér 1-2-3 gyerek, az én dolgom. Ha nem, az is. Neked mi közöd van más ember életéhez?

2017. jan. 23. 12:05
 167/209 anonim ***** válasza:
77%

#161: Nem! Nektek súlyos tévképzeteitek vannak, arról pl hogy az abortusz gyilkosság és társai! Mindenkire rá akarjátok erőszakolni a beszűkült nézeteiteket, csak nektek lehet igazatok, csak az a helyes, ami ti gondoltok, csak úgy lehet az eletet élni, ahogy ti elképzelitek... Ez már bőven túlmegy minden határon, erősen hajaz a beteges megszállottság fele. Ti mindent és mindenkit alárendelnétek egy pár hetes fejletlen sejtcsomónak, egy orvosi szakszóval elve parazitanak, aki az adott személy akarata ellenére élősködik a testén! Úgy vélitek egy nő méhének tartama mindentől előrébb való, egy már fejlett, élő, érzésekkel, tudattal, tervekkel, célokkal rendelkező ember akarata csak és kizárólag másodlagos lehet egy magzattal szemben... Ez szánalmas, sőt ez még ennél is több. Hogy jöttök ti egyáltalán ahhoz, hogy veszitek a bátorságot, hogy megmondjatok ki hogyan élje az életet??!

Igen előrébb való a szabad akaratom, a saját életem egy sejtcsomonal!! És?! Azért tanultam annyit és tanulok a mai napig, és azért küzdöttem annyit, amennyit, hogy olyan életem legyen, amilyet ÉN akarok saját magamnak! Senkinek nincs joga megmondania, hogy hogyan kéne élnem a saját tulajdon életem. Nekem is csak egy van belőle és azt úgy fogom alakítani, ahogy NEKEM megfelel és nem úgy ahogy mások jónak látnák.. Ha ebbe nekem nem fér bele egy gyerek, márpedig nem fér, akkor ez az én magánügyem! Nem a tiétek vagy bárki másé... Ti nyugodtan potyogtassátok össze-vissza a gyerekeket, ha nektek ez megfelel, de más eletebe ne merjetek beleokoskodni!

2017. jan. 23. 13:42
 168/209 anonim ***** válasza:
87%
Azt nem értem amúgy, hogyha ti annyira melyen tisztelitek az emberi eletet, mint ahogy itt előadjatok, akkor miért nem tartjátok tiszteletetben egy már elő és érző felnőtt önálló ember döntését a saját élete felett?! Miért akarjátok mindenáron tönkretenni az Ő életét azzal, hogy valami olyasmit kényszerítenétek rá, amit a háta közepére sem kíván..?!! Ezt magyarázzátok már el...
2017. jan. 23. 14:28
 169/209 anonim ***** válasza:
7%

Az emberi magzatnak mindene megvan,aminek egy újszülöttnek megvan.Szíve,elméje idegrendszere,emlékezete.(A magzati korban édesanyját ért traumák kimutathatók,a megszületett gyermekben,mélylélektani módszerekkel.)

Akik a magzatgyilkosságot elfogadhatónak tartják,ugyanazt teszik,mint aki az újszülött gyilkosságot elfogadja.

Amint számomra elfogadhatatlan a szülő kényelme,életvitele érdekében elkövetni egy újszülött gyilkosságot,éppen úgy elfogadhatatlan,egy magzatgyilkosság.

Szíves megértését kérem a női gyikossági jogok harcos védelmezőinek,(azoknak a sejtkupacoknak,parazitáknak)de semmilyen gyilkosságot nem fogadok el,semmilyen ürüggyel.

2017. jan. 23. 16:52
 170/209 anonim ***** válasza:
60%

#169, és azt természetesen te definiálod, hogy mi gyilkosság és mi nem az... de meg kell, hogy mondjam, nyitott kapukat döngetsz, a saját életedet eddig is a saját elveid szerint élhetted, és ezután se tervezi egyikünk se, hogy abortuszra kényszerítsen.

De ha neked jogod van definiálni, hogy mit tartasz gyilkosságnak és mit nem, akkor természetesen mindenki másnak is joga van ugyanehhez, ez nyilvánvaló nem?

(pusztán a rend kedvéért jegyezném meg, hogy amikor azt fejtegeted, hogy a "magzat így meg úgy", akkor egybe mosod az egész egyedfejlődést a szedercsíra állapottól a szülésig, és erre teszel megállapításokat. Amelyek ilyen módon szimpla hülyeségek, még ha mondjuk egy 8 hónapos magzatra igaz is, amit az idegrendszerről meg az emlékekről írtál.

2017. jan. 23. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!