Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Tényleg rossz ember lennék...

Tényleg rossz ember lennék emiatt?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok, férjem 30. Mindketten dolgozunk, és átlagon felüli a keresetünk, életszínvonalunk.

Múlt héten kiderült, hogy terhes vagyok. 100%-osan biztos vagyok benne, hogy el akarom vetetni. A családom es a párom családja ellenünk fordult, mondván, hogy a kis élet mivel már megfogant és mivel a körülmények is minden szempontból megfelelőek, teljesen elzárkóznak az abortusz gondolatától.

Viszont én nem bírom elviselni a gyerekeket, a bőgést, a szagukat, és semmit, ami velük jár.

Ti mit gondoltak a helyzetről? Valóban szívtelen lennek?

2016. dec. 26. 19:12
 151/209 anonim ***** válasza:
14%

Igen.

Számtalan példa van,amikor az anya viszonyát az újszölött,egy érintése gyökeresen megváltoztatta addigi viszonyát a gyermekhez,s szinte nincs ellenpélda.

Viszont anyák,csak úgy képesek lemondani újszülöttükről,hogy sosem érintik azt.

2017. jan. 21. 08:36
 152/209 anonim ***** válasza:
16%
Annyi viszont bizonyos,hogy én,egy ilyen gyilkos anyával,egyetlen napot sem élnék egy fedél alatt.
2017. jan. 21. 08:38
 153/209 anonim ***** válasza:
82%
előző, mi meg egy ilyen beszűkült látókörű, végtelenül buta nővel nem élnénk egy fedél alatt, mint te. Szerencsére nem is kell.
2017. jan. 21. 11:34
 154/209 anonim ***** válasza:
81%

"és szinte nincs ellenpélda."

Gondolom van az állításodra hiteles statisztikai felmérés...vagy csak úgy a hasadra ütöttél, és mondtál valamit?

"Viszont anyák,csak úgy képesek lemondani újszülöttükről,hogy sosem érintik azt."

Ja, akik az inkubátorba teszik a gyereküket, ők sem érintik meg...távírányítással helyezik oda...

Nem beszélve azokról, akik a kerti budiba fojtják a nem kívánt újszülöttjüket...hát ők sem érintik meg őket, ugye?

Miközben lehet, azért nem mentek el abortuszra, mert elhitték a hozzád hasonlók végtelenül demagóg szövegét....

2017. jan. 21. 15:15
 155/209 anonim ***** válasza:
61%

"Annyi viszont bizonyos,hogy én,egy ilyen gyilkos anyával,egyetlen napot sem élnék egy fedél alatt."

Nem mondod? Szóval te egy férfi vagy?

Mi a jó fene keresnivalód van egy olyan kérdéskörben, aminek sosem lehetsz részese?

2017. jan. 21. 15:24
 156/209 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 153.Hsz!

Te hányan vagytok?

2017. jan. 21. 16:55
 157/209 anonim ***** válasza:
14%

Kedves 156.Hsz!

A tudomány mai állása szerint,minden magzathoz szükséges valamilyen módon egy férfi.

2017. jan. 21. 16:59
 158/209 anonim ***** válasza:
65%
49%os, a mi alatt azokat a nőket értettem, akikbe szorult némi ész és empátia, nem úgy mint az elvakult magzatvédő szekta tagjaiba.
2017. jan. 22. 12:36
 159/209 anonim ***** válasza:
36%

Hello

1: a magzatvedok nagyon hulyek

2: kedves kerdezo,nem vagy rossz ember,csak felelotlen. Gondolom mar elotte is tudtad jol,hogy nem akarsz gyereket,nem csak most keritett hatalmaba ez az erzes,mikor kiderult hogy terhes vagy. Nos hat elobb kellett volna gondolkodni,es megelozni a terhesseget,tehat , VEDEKEZNI ! De tudom,hogy itt mar mindenki vedekezes mellett esik /esett teherbe,ami nagyon vicces! Mi a volegenyemmel mar 4eve ovszert hasznalunk,es nem tortent baleset! Vetesd el,amig meg nem keso! Ne hallgass senkire sem,aki azt mondja tartsd meg,ha igy erzel menj aborruszra!

2017. jan. 22. 16:06
 160/209 anonim ***** válasza:
8%

158.Hsz!

Abban a nőben,akiben van empátia,és ész,az együttérez a magzattal,akinek az édesanyja,az ő meggyilkolását tervezgeti.Így az ő nevükben légyszi,ne nyilatkozz!

2017. jan. 23. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!