Ti mit tennétek? Megtartanátok?
Hormonális problémáim vannak amire az endokrinológus azt mondta csak lombik bébim lehet. Beletörődtem, abba is, hogy párom 32 évesen sajnos még éretlen, hogy neki vágjunk. Most 5 hetes terhes vagyok úgy, hogy mindig védekeztünk és csak egyszer hibáztunk. De én nem aggódtam, hogy terhes leszek, hisz a doki szerint meddő vagyok. Én csodának fogtam fel a két csíkos tesztet. Remegtem, szomorú és boldog voltam egyszerre. Sajnos a párom nem örvendezett neki, azt mondta kell még legalább 1 év, mire összeszedi magát anyagilag. Mindenáron el akarja vetetni és nekem a szívem szakad meg. Olyan könnyen és gyorsan nemet mondott. Félek, ha megtartanám rámenne a kapcsolatunk, de attól is félek, ha elvetetem egy életre megbánom. Párom már megrendelte az abortusztablettát... Utolsó reményem az ultrahang, remélem ha meghallja a kicsi szívverését, felfogja mit akar tőlem kérni.
30N
Na, csak hogy eloszoljon a kérdező fejében a rózsaszín köd az abortusztablettáról: [link]
Pedig ez államilag engedélyezett, orvos által felírt gyógyszerről szól, nem sufnimegoldás, mégse egy sétagalopp...
Ja, és amire külön felhívnám a figyelmedet a blogbejegyzésben: benne van, de magától értetődő, hogy akármit nem lehet mellette szedni, tehát ha fáj, ha belázasodsz, ha rosszul leszel, kb. meg van kötve a kezed, mert nem tudhatod, mit okozol, ha bármit bevennél. Ugyanígy, ha kórházban kötsz ki, és el akarod titkolni, hogy tablettát vettél be, az életedet kockáztatod, mert lehet, hogy az infúzió, a fájdalomcsillapító vagy a görcsoldó tesz benned kárt, amit beadnak - nem ismervén ugyebár az előzményeket.
Arról nem is beszélve, hogy hormonális problémák mellett egy lórúgásnyi hormonlöketet magadba tömni szakorvosi felügyelet nélkül szintén nettó őrültség. Ha mindezt 30 éves fejjel nem érted meg, akkor nem velünk van a baj. Értem, hogy ez máshol bevált módszer, de amire te készülsz, annak köze nincs a megfelelő alkalmazáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!