Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ti mit tennétek? Megtartanátok?

Ti mit tennétek? Megtartanátok?

Figyelt kérdés

Hormonális problémáim vannak amire az endokrinológus azt mondta csak lombik bébim lehet. Beletörődtem, abba is, hogy párom 32 évesen sajnos még éretlen, hogy neki vágjunk. Most 5 hetes terhes vagyok úgy, hogy mindig védekeztünk és csak egyszer hibáztunk. De én nem aggódtam, hogy terhes leszek, hisz a doki szerint meddő vagyok. Én csodának fogtam fel a két csíkos tesztet. Remegtem, szomorú és boldog voltam egyszerre. Sajnos a párom nem örvendezett neki, azt mondta kell még legalább 1 év, mire összeszedi magát anyagilag. Mindenáron el akarja vetetni és nekem a szívem szakad meg. Olyan könnyen és gyorsan nemet mondott. Félek, ha megtartanám rámenne a kapcsolatunk, de attól is félek, ha elvetetem egy életre megbánom. Párom már megrendelte az abortusztablettát... Utolsó reményem az ultrahang, remélem ha meghallja a kicsi szívverését, felfogja mit akar tőlem kérni.

30N

2015. júl. 27. 20:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/148 anonim ***** válasza:
0%
Latom nagyon tetszem neked:) Inkabb surgesd meg a gyogyid draga, ha annyira hiszel benne! Gondolj ram amikor beveszed majd, en meg imadkozom az artarlan babadert akinek az "anyja" beallt kiserleti patkanynak semmint elvonszolta volna magat egy rendes muvire, mert egy angol honlapon azt olvasta hogy az jobb! Hidd ezt el olyanoknak akik illegalisan kereskednek gyogyszerrel! Annyira buta vagy.. De nem baj Isten nem bottal ver
2015. júl. 27. 21:55
 62/148 anonim ***** válasza:
7%
Jobb,mint a művi???Hát te p*csahülye vagy!És a mellékhatások,szövődmények???Biztos azért nincs engedélyezve,mert olyan hű,de jó.A művinél látnak,hogy milyen állapotban vagy.És ha rosszul leszel tőle?Mit mondasz a kórházban?Ott úgyis kiderül,azt meg nem teszed zsebre,amit ott kapsz.
2015. júl. 27. 21:55
 63/148 A kérdező kommentje:
Németországban előszeretettel alkalmazzák, de ott van Anglia, és Franciaország a feltalálók 1988 óta használják. Sőt még Romániában is legális. És igen ennek nincs szövődménye úgy mint a művi abortusznak.
2015. júl. 27. 22:05
 64/148 A kérdező kommentje:
Nem derül ki, mivel ugyanaz a hatása mint a spontán vetélésnek. Jaj már elfáradtam, nem érdekel mit gondolsz.
2015. júl. 27. 22:07
 65/148 anonim ***** válasza:
12%
valoban, Franciaországban szoba sem kerulhet más..csak a tabletta. de! orvosi felugyelet mellett!
2015. júl. 27. 22:08
 66/148 anonim ***** válasza:
16%
Emberek, hagyjuk ra. Nem hat ennek semmi se a szep szo se a csunya. Aki hulye, az marad. Kerdezo, te meg vedd be a tablettad, aztan elj boldogan, a kisbabadnak jobb lesz a masvilagon mint ostoba szulokkel. Tovabbi szep estet! Ja, es engem hiaba bantasz kerdezo, kettonk kozul nem en leszek megkeseredett 1 ev mulva!
2015. júl. 27. 22:08
 67/148 anonim ***** válasza:
63%
nézz utána hányan haltak meg abortusztabletta alkalmazása után és hányan művi abortusz után. És utána mond hogy nincs semmi következménye. Főleg úgy, hogy ugye a bevétele előtt komoly orvosi vizsgálatra van szükség, a szövődmények előfordulásának lehetőségét meghatványozza a cukorbetegség, hormonális betegség, dohányzás, cukorbetegség, májbetegség. Valamint ugye otthon az első időben nem is állsz megfigyelés alatt. Ha meg úgy mész be hogy vérzel, vetélsz meg akarják majd menteni a gyereket, akiben súlyos károsodásokat okoz a RU-468 és hogy magyarázod meg nekik hogy ne mentsék meg? Ha meg sokáig vársz a bemenetellel, hogy biztos legyen akkor te is elvérezhetsz.
2015. júl. 27. 22:09
 68/148 anonim ***** válasza:
36%

Na, csak hogy eloszoljon a kérdező fejében a rózsaszín köd az abortusztablettáról: [link]

Pedig ez államilag engedélyezett, orvos által felírt gyógyszerről szól, nem sufnimegoldás, mégse egy sétagalopp...

2015. júl. 27. 22:10
 69/148 anonim ***** válasza:
11%
én már tulvagyok egy ilyenen és nem volt semmi vizsgálat elotte. még csak vérvétel sem, utána van egy vérvétel, hogy megnézzék a terhességi hormonok csokkenek e illetve 2 vizsgálat van, hogy mennyire tisztul ki az ember. de elotte semmi sem volt. mivel én már szultem, nekem nem volt fájdalmam, de a mellettem levo lánynak, aki még nem szult, morfiumot kellett adni, olyan fájdalmakat élt át, ráadásul ot tovább bent is tartották, mert nagyon lassan indult el nála a folyamat..
2015. júl. 27. 22:15
 70/148 anonim ***** válasza:
64%

Ja, és amire külön felhívnám a figyelmedet a blogbejegyzésben: benne van, de magától értetődő, hogy akármit nem lehet mellette szedni, tehát ha fáj, ha belázasodsz, ha rosszul leszel, kb. meg van kötve a kezed, mert nem tudhatod, mit okozol, ha bármit bevennél. Ugyanígy, ha kórházban kötsz ki, és el akarod titkolni, hogy tablettát vettél be, az életedet kockáztatod, mert lehet, hogy az infúzió, a fájdalomcsillapító vagy a görcsoldó tesz benned kárt, amit beadnak - nem ismervén ugyebár az előzményeket.

Arról nem is beszélve, hogy hormonális problémák mellett egy lórúgásnyi hormonlöketet magadba tömni szakorvosi felügyelet nélkül szintén nettó őrültség. Ha mindezt 30 éves fejjel nem érted meg, akkor nem velünk van a baj. Értem, hogy ez máshol bevált módszer, de amire te készülsz, annak köze nincs a megfelelő alkalmazáshoz!

2015. júl. 27. 22:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!