Hormonális problémáim vannak amire az endokrinológus azt mondta csak lombik bébim lehet. Beletörődtem, abba is, hogy párom 32 évesen sajnos még éretlen, hogy neki vágjunk. Most 5 hetes terhes vagyok úgy, hogy mindig védekeztünk és csak egyszer hibáztunk. De én nem aggódtam, hogy terhes leszek, hisz a doki szerint meddő vagyok. Én csodának fogtam fel a két csíkos tesztet. Remegtem, szomorú és boldog voltam egyszerre. Sajnos a párom nem örvendezett neki, azt mondta kell még legalább 1 év, mire összeszedi magát anyagilag. Mindenáron el akarja vetetni és nekem a szívem szakad meg. Olyan könnyen és gyorsan nemet mondott. Félek, ha megtartanám rámenne a kapcsolatunk, de attól is félek, ha elvetetem egy életre megbánom. Párom már megrendelte az abortusztablettát... Utolsó reményem az ultrahang, remélem ha meghallja a kicsi szívverését, felfogja mit akar tőlem kérni.
A válaszaid alapján azt mondom, hogy nyugodtan szedd be azt az ismeretlen eredetű és összetételű tablettát (valószínűleg úgyis kaparás lesz a vége), és remélem addig nem is sikerül újra teherbe esned, míg a sz@rházi pároddal együtt fel nem nőttök.
Éretlen, felelőtlen, buta emberek vagytok, nem való nektek a gyerek!
2015. júl. 27. 21:35
42/148 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ennyire aggódsz miattam, de még nem döntöttem el, hogy elvetetem e.
2015. júl. 27. 21:36
43/148 anonim válasza:
kérdező, te már eldöntötted hogy elveteted azt a kis életet, nem értem miért tettél fel kérdést Mert már az elejétől lejön a válaszaidból hogy ennek a babának mennie kell, akármennyire is csoda hogy megfogant. Ugye tisztában vagy azzal hogy abba a tablettába bele is halhatsz? Nem tudhatod hogy reagál rá a szervezeted. De egyébként meg ha hormonális bajaid vannak akkor elvileg nem szedhetsz semmilyen hormon tartalmú dolgot nem? Én legalábbis nem szedhetek, mert belehalhatok. DE ha nem is halsz meg, nagy esély van arra hogy nem hogy egy év múlva hanem sose lehet gyereked.
44/148 anonim válasza:
Nyugi van gyerekek,az illegális gyógyszereket nem engedik át a vámon,szólval hiába rendeli meg,eljutni nem fog hozzá.Ha igaz a mese,ha nem.
45/148 anonim válasza:
Jaj szerencsetlen kerdezo! HAT AZ IS! Aki illegalis szart tom magaba. Az az. Masreszt van velemenyem amit jogom van leirni kedves 78as, es pont nem neked szol. Szoval tipli, talan teged jol megbsznak, latom inkabb neked hianyzik kettonk kozul!
2015. júl. 27. 21:37
46/148 anonim válasza:
47-es vagyok,még annyi,hogy feljelentést is tesznek a vevő ellen is.Szóval kérdező,mehetsz bíróságra is.
2015. júl. 27. 21:38
47/148 anonim válasza:
Ha már eldöntötted hogy megölöd szerencsétlent, akkor miért kell provokálni egy ilyen primitív kérdéssel? Az elején normálisan is válaszoltam, de már azt mondom énis hogy nektek nem való gyerek. Sem most, sem később.
2015. júl. 27. 21:40
48/148 A kérdező kommentje:
Nem inkább ti döntöttétek el? Mert nekem úgy tűnik. Tény egyedül anyagi támogatás nélkül nem tudnám felnevelni...
2015. júl. 27. 21:41
49/148 anonim válasza:
47, az illegális gyogyszerek bejutnak Magyarországra, illetve ki is kerulnek az országbol..sot még ide Svájcba is bekerulnek sima postai uton..
2015. júl. 27. 21:42
50/148 anonim válasza:
Kérdező drága. Nem mi rendeltünk illegális szart amerikából. Te fogod bevenni, s kitudja milyen következménye lesz. De tény hogy az a pici jobban jAr, pedig nem hittem h ilyet mondok abortuszellenesen. De vigyázzanak rá az angyalok, semmint ti...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!