Ti mit tennétek? Megtartanátok?
Hormonális problémáim vannak amire az endokrinológus azt mondta csak lombik bébim lehet. Beletörődtem, abba is, hogy párom 32 évesen sajnos még éretlen, hogy neki vágjunk. Most 5 hetes terhes vagyok úgy, hogy mindig védekeztünk és csak egyszer hibáztunk. De én nem aggódtam, hogy terhes leszek, hisz a doki szerint meddő vagyok. Én csodának fogtam fel a két csíkos tesztet. Remegtem, szomorú és boldog voltam egyszerre. Sajnos a párom nem örvendezett neki, azt mondta kell még legalább 1 év, mire összeszedi magát anyagilag. Mindenáron el akarja vetetni és nekem a szívem szakad meg. Olyan könnyen és gyorsan nemet mondott. Félek, ha megtartanám rámenne a kapcsolatunk, de attól is félek, ha elvetetem egy életre megbánom. Párom már megrendelte az abortusztablettát... Utolsó reményem az ultrahang, remélem ha meghallja a kicsi szívverését, felfogja mit akar tőlem kérni.
30N
miért rémálom?
egy szexből is lehet baba. lett is.
ha annyira nem akart volna, felhúzza a gumit!
mi ebben a rémálom?
Aki nem akar babát semmiképpen az ne szexeljen de legalabb védekezzen. Ilyen egyszerű. A baba kettejük döntése: a pasi eldöntötte, hogy nem huz gumit. A nő pedig eldöntheti, hogy akar-e abortuszra menni.
Teljes egyenlőség.
#91, a kinyilatkoztatásod maga... meg persze tegyük hozzá, hogy ha óvszer mellett következett volna be a terhesség, arra is meglenne a szöveged, hogy miért a férfi "vállalja a felelősséget"...
De tudod mit, nekem is megvan a saját szövegem, valósághoz kicsit közelibb, miszerint az alkalmazott fogamzásgátlás (vagy annak elmaradása épp) a pár közös döntése és közös felelőssége mindenkor, az erőszak esetét leszámítva persze...
Egyfelől. Másfelől mások nevében légyszi ne okoskodj, valszeg a Kérdezőék is megegyeztek a fogamzásgátlás módjában.
A harmadik, hogy tudod, az ember eleve nem kezd olyan gondolkodású nővel, aki mindenáron a férfiből akar balekot csinálni a magzata "védelmében".
itt mi nem vlt közös döntés?
a nő mondta h ne húzzon gumit? ja hogy egyikük sem védekezett sehogy, vagyis belementek, hogy ha jön a gyerek, akkor ez van.
milyen balek a pasi? le van írva, aki nem akar annyira gyereket, az húzzon celofánt a pömpölőre. megtette? nem. akkor ha a nő megtartja, akkor szépen perkál. ezek után ne morogjon egy pasi se. HA NEM KELL GYEREK, HUZZATOK GUMIT!
"milyen balek a pasi? le van írva, aki nem akar annyira gyereket, az húzzon celofánt a pömpölőre. megtette? " - ja, te leírtad... és az mi? Pápai tévedhetetlen kinyilatkoztatás, vagy egyenest a Tízparancsolat addenduma? Egy férfinak miért is kellene úgy ugrálni, ahogy te kitalálod?
Tudod mit, akkor én meg leírom, hogy manapság az ember az esetek 3%-ban él szexuális életet a gyermeknemzés érdekében, és 97%-ban a KÖLCSÖNÖS örömszerzésért... és véleményem szerint - figyeled, én legalább tudom, hogy ez a saját véleményem, és nem vélem kinyilatkozatásnak - egyetlen "isten akarata", vagy egyetlen megfogant embrió sem ér annyit, hogy az ember a 97%-ot tönkre tegye, ha esetleg az adott pár nincs oda a gumiért, más mellett döntött közösen.
Emellett úgy vélem, hogy egyetlen embrió sem lehet előbbre való se a nő, se a férfi érdekeinél. Azt meg tudom egy jó ideje, hogy az embriójukat etikátlan módon a párjuk elé helyező, amgukat "anyatípusú"-nak hazudó nőkkel hogy kell bánni... teljesen hibás ilyenkor az adott nőt támadni, mert attól csak még inkább a gyereke érdekében küzdő mártírnak fogja érezni magát...
örömszerzős szexben is védekezik az ember, mivel úgy van kitalálva hogy a sperma nem tudja hogy ez msot örömszerzős élvezés volt, és meghal a pete felé vezető uton. hanem ha nem kell gyerek, akkor védekezel. és ha gyereket akarsz, akkor nem védekezel.
ilyen bazi egyszerű.
ha meg nem védekezel, akkor igen lehet belőle gyerek, csak utána ne pattogjon egyik fél se, ha nem tettek semmit
Nem is kell pattogni, hanem:
- senki se mondta, hogy az adott pár ne védekezzen a közösen legjobbnak tartott módon - ugye?
- ha ennek ellenére (vagy épp hiányában) mégis bekövetkezik a terhesség, na arra találták ki az ebbe a fórum-részben ontopic eljárást, a terhesség megszakítását.
Az meg végképp érthetetlen, hogy mit lobbyznak ITT a magzatvédők, amikor innen se jár senki terhesség-terhesgondozás részekbe az ab. mellett lobbyzni... Tudod, kultúra...
Gyönyörű hozzáállás, remélem nem szeretnél utodokat!
"tolerans01
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 16:04
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Ti mit tennétek? Megtartanátok?
"na látom elgurult a gyógyszered haver :D"
Az üzenet szövege: Tudod, ha az ember ilyenkor behódol, az életfogytiglan... na ehhez képest, ha odahat a terhesség megszakadása érdekében, az olyan sacckb 3 évvel megúszható még akkor is, ha bírósági üggyé fajul, és bizonyítani is sikerül.
Magzatelhajtás
163. § (1) Aki más magzatát elhajtja, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a magzatelhajtást
a) üzletszerűen,
b) az állapotos nő beleegyezése nélkül vagy
c) súlyos testi sérülést vagy életveszélyt okozva
követik el.
Ugye itt a (2)b játszik, az 1-5 az középértékben 3, 2 év után SZABADUL az ember...
Na, mit is akartál mondani az elgurult gyógyszerről oly kedvesen?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!