Ti mit tennétek? Megtartanátok?
Hormonális problémáim vannak amire az endokrinológus azt mondta csak lombik bébim lehet. Beletörődtem, abba is, hogy párom 32 évesen sajnos még éretlen, hogy neki vágjunk. Most 5 hetes terhes vagyok úgy, hogy mindig védekeztünk és csak egyszer hibáztunk. De én nem aggódtam, hogy terhes leszek, hisz a doki szerint meddő vagyok. Én csodának fogtam fel a két csíkos tesztet. Remegtem, szomorú és boldog voltam egyszerre. Sajnos a párom nem örvendezett neki, azt mondta kell még legalább 1 év, mire összeszedi magát anyagilag. Mindenáron el akarja vetetni és nekem a szívem szakad meg. Olyan könnyen és gyorsan nemet mondott. Félek, ha megtartanám rámenne a kapcsolatunk, de attól is félek, ha elvetetem egy életre megbánom. Párom már megrendelte az abortusztablettát... Utolsó reményem az ultrahang, remélem ha meghallja a kicsi szívverését, felfogja mit akar tőlem kérni.
30N
Szerintem nem akar a párod gyereket. Most van úton, nem egy év múlva. Lehet Neki akkor optimálisabb lenne, de, ha szeretne apa lenni akkor támogatnia kellene téged, ha nem akkor csak kifogás az anyagiakra hivatkozni. Mi lesz egy év múlva akkora változás felvételt nyer a pentagonba?....
Én szeretettel adom át neked egyrészt a népi bölcsességet: egy nő mindig magának szül elsősorban. Második dolog: mondhatni csoda történt Veled, mi itt a kérdés erre vágytál nem?
Szerintem nem erdemes arra várni, hogy minden tökéletes legyen. Mert most az most vagy fiatal 30 eves varandós....
Magánvélemény: ha engem egy férfi abortuszra invitálna számomra az a kapcsolat veget jelentene mindegy mi lesz a kimenetele a terhessegnek akkor is. De ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!