Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ti mit tennétek? Megtartanátok?

Ti mit tennétek? Megtartanátok?

Figyelt kérdés

Hormonális problémáim vannak amire az endokrinológus azt mondta csak lombik bébim lehet. Beletörődtem, abba is, hogy párom 32 évesen sajnos még éretlen, hogy neki vágjunk. Most 5 hetes terhes vagyok úgy, hogy mindig védekeztünk és csak egyszer hibáztunk. De én nem aggódtam, hogy terhes leszek, hisz a doki szerint meddő vagyok. Én csodának fogtam fel a két csíkos tesztet. Remegtem, szomorú és boldog voltam egyszerre. Sajnos a párom nem örvendezett neki, azt mondta kell még legalább 1 év, mire összeszedi magát anyagilag. Mindenáron el akarja vetetni és nekem a szívem szakad meg. Olyan könnyen és gyorsan nemet mondott. Félek, ha megtartanám rámenne a kapcsolatunk, de attól is félek, ha elvetetem egy életre megbánom. Párom már megrendelte az abortusztablettát... Utolsó reményem az ultrahang, remélem ha meghallja a kicsi szívverését, felfogja mit akar tőlem kérni.

30N

2015. júl. 27. 20:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/148 anonim ***** válasza:
2%
Ez elég érdekes.Átvilágítás már nem opció?Az egy dolog,hogy a határon,aki busszal,kocsival megy simán átviszi,de postán kétlem.
2015. júl. 27. 21:46
 52/148 A kérdező kommentje:
Erőlködj csak, teli vagy gyűlölettel, ez mindent leír rólad 63%-os. Sajnállak.
2015. júl. 27. 21:47
 53/148 anonim ***** válasza:
13%
Nem, te döntöttel el, a válaszaidban egy szó sem esik a megtartásáról csak az abortuszt és a tablettát véded. Tedd meg és kész. De az biztos, hogy ha én lennék a kormányfő, abortuszon átesetteknek csak fizetős lombikot engedélyeznék, hisz már lett volna lehetőségük gyerekre de nem éltek vele.
2015. júl. 27. 21:48
 54/148 anonim ***** válasza:
72%
hát, hogy Amerikábol hogyan zajlik arrol fogalmam sincs..de, hogy postai uton Europán belul mukodik ez, az tuti!
2015. júl. 27. 21:48
 55/148 anonim ***** válasza:
24%

Sajnálom a helyzetedet,és megtartanám,ha valóban akarsz gyereket..Gondolom 30 évesen van munkahelyed,egzisztenciád,stb...Nem egy megesett kamaszlány vagy.Annak a véleményét osztom,aki szerint a párod egy év múlva sem akar majd gyereket...Én 23 évesen este teherbe,párom velem egyidős volt,gondolhatod,hogy előtte nem igazán a babaszoba színéről álmodoztunk...kb 28-30 éves korunk környékén akartunk gyereket vállalni...Mikor elmondtam neki,hogy mi a helyzet,félt,örült..és izgatott lett..az abortusz szóba sem került...sőt később mondta,hogy iszonyú nagyot csalódott volna bennem,ha el akarom vetetni(ráadásul egy nagyon nagy hullámvölgyből kecmeregtünk ki éppen)

Szóval szerintem tartsd meg,ha akarsz gyereket,hiszen lehet ez az egyetlen esélyed rá,az viszont már nem teljesen biztos,hogy a párod is a megfelelő ember hozzá..

2015. júl. 27. 21:50
 56/148 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem kell kerdezo, boldogan varom a picibabam es elobb nyirnam ki magam minthogy ilyet tegyek mint te:) Engem ne sajnalj, en sajnallak, hogy az eletben nem tapasztalod majd meg azt az erzest, amit en most a kicsi babammal a hasamba. Es nem vagyok.teli gyulolettel csak felhaborit h egyesek milyen.ostobak es mennyit er egy emberi elet a szemedben. Kerlek ird majd meg milyen volt a csinalt vetelesed a gyogyszereddel! Vagyis inkabb ne, nem akarom h felforduljon a gyomrom.
 57/148 A kérdező kommentje:
Védem a módszert, mert jobb mint a művi, de azt nem mondtam, hogy nem tartanám meg a babát.
 58/148 anonim ***** válasza:
2%
Rendben,én hiszek neked.:) Remélem,hogy Amerikában azért más,és soha nem jut el az agyatlan,buta kérdezőhöz.
2015. júl. 27. 21:51
 59/148 A kérdező kommentje:
Te nem elmentél már aludni az előbb 63-as?
2015. júl. 27. 21:52
 60/148 anonim ***** válasza:
15%

egyébként kérdezo, én megtartanám, ha igyis már egy csoda, hogy teherbe estél, akkor ez a baba maga lenne az élet, a remény, a boldogság.

ha arra dontesz, hogy beveszed a gyogyszert, ne legyél egyedul..mert tényleg nem tudhatod mi vár rád.

2015. júl. 27. 21:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!