Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ti mit tennétek? Megtartanátok?

Ti mit tennétek? Megtartanátok?

Figyelt kérdés

Hormonális problémáim vannak amire az endokrinológus azt mondta csak lombik bébim lehet. Beletörődtem, abba is, hogy párom 32 évesen sajnos még éretlen, hogy neki vágjunk. Most 5 hetes terhes vagyok úgy, hogy mindig védekeztünk és csak egyszer hibáztunk. De én nem aggódtam, hogy terhes leszek, hisz a doki szerint meddő vagyok. Én csodának fogtam fel a két csíkos tesztet. Remegtem, szomorú és boldog voltam egyszerre. Sajnos a párom nem örvendezett neki, azt mondta kell még legalább 1 év, mire összeszedi magát anyagilag. Mindenáron el akarja vetetni és nekem a szívem szakad meg. Olyan könnyen és gyorsan nemet mondott. Félek, ha megtartanám rámenne a kapcsolatunk, de attól is félek, ha elvetetem egy életre megbánom. Párom már megrendelte az abortusztablettát... Utolsó reményem az ultrahang, remélem ha meghallja a kicsi szívverését, felfogja mit akar tőlem kérni.

30N

2015. júl. 27. 20:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/148 anonim ***** válasza:
56%
Én megtartanám, és ha abortuszra kényszerítene a párom ott hagynám el, abban a pillanatban. A te helyzetedben nem is gondolkodnék azon hogy elvetessem.
2015. júl. 27. 20:46
 12/148 A kérdező kommentje:
Szeretem, pedig néha tényleg egy nagy gyerek. 7 éve élünk együtt, akkoriban még én sem szerettem volna gyereket, de fél éve megbeszéltük, hogy jövőre ráállunk a baba gyártásra. Sőt ő vetette fel, hogy jövőre már felszabadul a másik szoba.
 13/148 anonim ***** válasza:
20%
Ne vetesd el ezt a kis csodat, O a tied, Neki Te vagy a mindene! A parod meg nem normalis, te is gondolkozz, nem veletlenul legalis az abortusz tabletta,.ennyire spur a parod hogy a.rendes abortuszt se kepes allni a te egeszseged erdekeben! En megtartanam azt a picit.. Remelem jol dontesz! 11 khm
 14/148 anonim ***** válasza:
17%
*illegalis. Bocsanat. Van9 honapptok felkeszulni a picire..nem sokkal kevesebb mint.a 12...(1 ev)
2015. júl. 27. 20:47
 15/148 anonim ***** válasza:
7%
az mondjuk engem is érdekelne, hogy miért egy valahonnét szerzett abortusztablettának mondott valamit akar bevetetni veled a rendes abortusz helyett?
2015. júl. 27. 20:49
 16/148 A kérdező kommentje:
A tabletta a biztonságosabb mert utána biztos lehet gyerekem, ezért vette meg ezt. Ez drágább mint a művi ab.
2015. júl. 27. 20:51
 17/148 A kérdező kommentje:
Felhívtuk az abortuszvonalt, és ott ajánlották.
2015. júl. 27. 20:52
 18/148 anonim ***** válasza:
68%

Gusztustalan a párod, hogy egy illegális cuccot akar beadni neked, amitől beindul a vetélés és esetleg már szenvedések közepette mész be a kórházba. Ha abortuszt akar, akkor vigyen be a kórházba és normális keretek között intézzétek.

Mi változna akkorát 1 év alatt, hogy addig nem jöhet a gyerek??? Nem is hiszem, hogy ő igazán szeretne gyereket, különben a Te kórelőzményeddel most a fellegekben járna, hogy sikerült. Azt szeretné, hogy most szenvedj el egy abortuszt, később meg esetleg pár lombikpróbálkozást, ami ugyancsak Neked lesz kellemetlenebb. Bravó!

2015. júl. 27. 20:54
 19/148 anonim ***** válasza:
26%
Es ezt honnet szedted/olvastad? Az internetrol? Istenem... Meg egy aszpirint se vennek be ha az internetrol valo.Legalabb annyi lenne benned hohy rendes abortuszra rohansz amit egyebkent eleted vegeig banni fogsz, ha mar nem akarod azt a picibabat.
2015. júl. 27. 20:54
 20/148 anonim ***** válasza:
40%
Nem biztonságosabb... mert utána ugyanúgy kikaparnak.
2015. júl. 27. 20:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!