Ha ilyen szerencsétlenul járnátok megtartanátok a magzatot?
Nem tartanám meg.
Elképesztő mennyiségben szakadnak a gumik mostanában.
Annyi perből, amit a gyártó cég nyakába lehetne akasztani, tönkremennének. Érdemes elgondolkodni rajta, hogy miért nem tudják normálisan használni az emberek, vagy hogy ott volt-e egyáltalán.
20 vagyok én is, egyetemista.
Nem tartanám meg, elég nagy esély lenne rá, hogy a gyerek nem egészséges.
Nem szeretnék 21 évesen, munka nélkül, egyedülálló anyukaként egy beteg gyereket nevelni.
Rád van bízva.
Én mondjuk tudom hogy nem lenne pénzem nevelni a gyereket, de ha ti állatok úgy anyagilag, illetve ha csak lepasszolnád a majdani gyereket a lelencbe, akkor meg is tarthatod.
Nagy okos vagy te. Egészségügyet tanulok, anatómia, genetika, sejtbiológia teszi ki az óráim jelentős részét. Attól, hogy megmarad a gyerek nem feltétlenül egészséges.
Egy tabletta után ami nehezíti a beágyazódást meg főleg. Elég nagy esély van rá, hogy lesz valamilyen genetikai rendellenessége.
Normál körülmények között is rengeteg beteg gyerek születik, ne mondd, hogy egy adag hormon nem nehezíti az életbenmaradását és a későbbi rendes életre való esélyét. Ezt józan paraszti ésszel is belehet látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!