Ha ilyen szerencsétlenul járnátok megtartanátok a magzatot?
Én is remélem, hogy nem kapsz diplomát ennyi ésszel.
Mindent vagy semmit elvről hallottál már?
" elég nagy esély lenne rá, hogy a gyerek nem egészséges"
Ez nem azt jelenti, hogy 100 % hogy beteg lesz. Tanuljatok meg már olvasni.
Akkor remélem megbuksz. Merthogy hülyeségeket írogatsz :) Csak hogy tudd, nekem egészséges gyerekem született esemény utáni mellett, és soha szó nem volt róla hogy esetleg beteg.
Gratulálok az egészséges gyermekedhez, Remélem a személyiségfejlődése is rendben fog lezajlani egy ilyen rosszindulatú szülő mellett. Sok sikert és kitartást neki.
OFF: Huha van baj itt bőven. Nem ő fog megbukni hanem neked kéne egy kicsit utána olvasni a dolgoknak. Azért mert nem ment el a 72 órás tablettától még kapott egy óriási adag hormont ami nem túl egészséges. De nem is azt írta a válaszoló hogy biztos hogy beteg lesz. Gratulálok a babádhoz, de igenis egy 72 órás tabletta mellett fogant babának nagyobb az esélye a betegségre és igenis ezzel az orvosok is tisztában vannak, a tiedet vagy nem érdekelte vagy elmondta de te nem is figyeltél rá.
ON: Nem tartanám meg se nem azért mert lehet hogy beteg hanem mert se az anyagi se az lelki támogatás nem lenne meg.
Nem tartanam meg.
Es igenis gaz az esemeny utani.Nekem "csak" az egyik embrio halt el furamod...biztos semmi koze hozza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!