Ha ilyen szerencsétlenul járnátok megtartanátok a magzatot?
Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel párszor randizott a nő. Szex közben kiszakadt a gumi, ezért a nő esemény utáni tabit vett be, és beleesett abba a ritka százalékba akinek nem hatott. A nő 20 éves, egyetemre jár a pasival nincs együtt, a kapcsolat elképzelhetetlen. Ilyen esetben ti megszulnetek a gyereket vagy abortuszra mennetek? Csak ez a két választás van, tehát örökbeadast ne írjatok.2015. jún. 23. 13:11
31/34 anonim válasza:
Ismerosomnek is megmaradt a baba esemenyutani beszedese ellenere is, az orvos azt tanacsolta neki, hogy ne tartsa meg, mivel a magzat eleg valoszinu, h karosodott a tablettatol!
Ha elgondolkozol a megtartason
32/34 anonim válasza:
"Én nem tudtam, hogy a halál lehet értelmes is.."
Nem lehet! De néha az élet sem.
33/34 anonim válasza:
"az orvos azt tanácsolta neki"
Kérlek, add meg az orvos nevét, elérhetőségét (privátban), hadd világosítsam fel genetikus kollégaként a tévedéséről!
34/34 anonim válasza:
én nem tartanám meg,
de addig amig nem vagyunk ebben a helyzetben nem is tudunk megfelelő választ nyujtani neked mert nem tudjuk átérezni eléggé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!