Ha ilyen szerencsétlenul járnátok megtartanátok a magzatot?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel párszor randizott a nő. Szex közben kiszakadt a gumi, ezért a nő esemény utáni tabit vett be, és beleesett abba a ritka százalékba akinek nem hatott. A nő 20 éves, egyetemre jár a pasival nincs együtt, a kapcsolat elképzelhetetlen. Ilyen esetben ti megszulnetek a gyereket vagy abortuszra mennetek? Csak ez a két választás van, tehát örökbeadast ne írjatok.
2015. jún. 23. 13:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
29%
Megtartanám, mert más élete felett nem dönthetek. A felelősséget is vállalnám.
2015. jún. 23. 21:29
 22/34 anonim ***** válasza:
73%
21 és miből tartanád el? 20+ párezer gyesből?
2015. jún. 23. 21:36
 23/34 anonim ***** válasza:
17%
Van annak a gyereknek apja is, gyerektartást ő is köteles fizetni. Vannak segítő szervezetek is. Védőnőtől kérnék segítséget. A legtöbb védőnői szolgálaton működik egy "lerakóhely", ahova a feleslegessé vált babacuccokat leteszik az anyukák, hogy az, akinek szüksége van rá, elvihesse. Mi anno babakocsit adományoztunk, egy apuka pedig babahordozót, de sok-sok minden más is volt ott. Hádá-ban fillérekért lehet jó minőségű babaruhákat vásárolni. Egyháznál lehet érdeklődni. Itt nálunk rendszeresen hoznak a templomba megunt gyerekjátékokat, ruhákat is. Önkormányzatnál is lehet érdeklődni, milyen segítséget tudnak adni és a családsegítőnél is. Interneten rengeteg olyan oldal van, ahol ingyen is, vagy max postakölcségért adják oda az anyukák a már felesleges holmikat.
2015. jún. 24. 08:47
 24/34 anonim ***** válasza:
67%
Oké, gyerekruha megoldva. És kaját miből vesz? Megy az ingyenkonyhára? Hát végülis van aki így felnevel 10 gyereket is, de a legtöbb embernek egy rendes család az álma, meg az, hogy a gyerekének mindent meg tudjon adni (és itt most nem arra gondolok, hogy havonta új okostelefon a kétévesnek, hanem ha a gyerek elnyalna egy gombóc fagyit ne kelljen azt mondani, hogy nem lehet mert nincs rá pénz)
2015. jún. 24. 09:47
 25/34 anonim ***** válasza:
3%
Gondolom, eddig is tudott magának ételt venni egyetemistaként is. A gyerek etetése azért, én tudom jól, nem dönt senkit anyagi csődbe. Kezdetben úgy is zöldség-gyümölcs, főzelék kell neki. Ez fillérekből kijön.Utána meg eszi a gyerek azt, amit az anyja is.
2015. jún. 24. 10:19
 26/34 anonim ***** válasza:
31%
Ismerek olyan párokat, akik úgy gondolkodtak, hogy előbb mindent felépítenek, biztos anyagiakat teremtenek és utána jöhet a gyerek. Csak aztán ülhettek egyedül a palotában, mert a gyerek nem jött. A sokadik inszem után sem és ráment a kapcsolatuk is. Vannak olyan családok, akik a gyerek születése után tudták csak felépíteni a stabil hátteret, mert korán érkezett a gyerekáldás. Vannak olyanok is, akiknél minden meg volt, jött a gyerek is a tervek szerint, aztán összedőlt minden, borzalmas anyagiak közé kerültek. Szóval, erre hivatkozni, igen csak butaság.
2015. jún. 24. 10:24
 27/34 anonim ***** válasza:
86%
Azert a zoldseg es gyumolcs nem filleres dolog. Es ahogy velem is, ugy sok ismerosommel is elofordult, hogy honap vegen vajas piritos volt a kaja.. Egyaltalan nem biztos hogy egyetemistakent vigan falatozik a kerdezo. Errol semmit se tudunk. Minden penzbe kerul, ha nem tudnad.
2015. jún. 24. 10:50
 28/34 anonim ***** válasza:
12%
Tök, borsó, zöldbab egyáltalán nem drága. Tudom, hidd el. Én is etetek gyereket elég kevésből.
2015. jún. 24. 11:49
 29/34 anonim ***** válasza:
77%

"Ismerek olyan párokat"

Ebben az esetben nem egy párról van szó, hanem egy egyedülálló lányról, akinek még végzettsége sincs, nem hogy munkája. Mint mondtam, vannak olyanok, akik ilyen körülmények között is bevállalnak nem egy, nem két gyereket, de értelmes ember ennél jobb jövőt szán a gyerekének - és micsoda önzőség! - saját magának is.

2015. jún. 24. 12:27
 30/34 anonim ***** válasza:
19%
Én nem tudtam, hogy a halál lehet értelmes is... És azt sem tudtam, hogy a párok soha nem mennek szét és nem él egy egyedülálló anya sem a földön. Azt sem tudtam, hogy az élet ennyire kiszámítható, hogy akinek mindene meg van, az soha nem süllyedhet le és akinek nincs semmije, az soha nem is juthat előrébb. Akkor én eddig egy másik bolygón éltem, bocsánat.
2015. jún. 24. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!